Firma Total Design Amenajări Zugrăveli Renovări Finisaje Interioare

Momentan, Design-Total.ro se află în mentenanță. Între timp, vă așteptam cu informații utile și servicii disponibile pe site-ul www.Total-Design.ro  !

______________________________________________
Cere acum o oferta online si echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp. Alege sa ne contactezi folosind formularul de oferta online 24/7, ne poti suna la numarul de telefon: 0765.924.930 – 0731.804.556 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Renovari apartamente 2019 – Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

 

 

Exista o multime de persoane care au trecut deja printr-o astfel de experienta: renovarea unui apartament. Unii dintre noi am avut si experiente placute, dar si experiente neplacute, precum intarzierea mult prea mare a lucrarilor sau neseriozitatea meseriasilor.

Echipa Total Design este o echipa serioasa, care isi dedica 100% din timpul sau unui anumit proiect. Daca alegi sa renovezi apartamentul, casa sau poate un spatiu comercial cu ajutorul nostru, noi iti promitem ca toata atentia echipei noastre va fi asupra proiectului tau, pana cand acesta este finisat, exact asa cum ti-l doresti.

Te asteptam sa soliciti aici o oferta! Suntem disponibili 24/7 si suntem alaturi de tine pentru ca apartamentul tau sa aiba design-ul pe care mereu l-ai visat!

Cum planifici renovarea unui apartament?
In primul rand, cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca trebuie sa planifici renovarea unui apartament. O echipa de meseriasi care nu te va intreba exact ce servicii iti doresti de la ei si ce asteptari ai pentru proiectul respectiv este o echipa neserioasa si nepasatoare.

Inainte de a incepe o lucrare de renovare, unul dintre membrii echipei Total Design va discuta cu tine in detaliu pentru ca noi sa stim exact ce iti doresti de la fiecare camera in parte! Suntem aici sa iti oferim cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste renovarea unui apartament, materialele folosite, dar si bugetul aproximativ si timpul de predare al lucrarii.

Lipsa unei viziuni asupra rezultatulu final te va impiedica sa poti renova eficient si practic apartamentul!

Nu cauta cele mai ieftine materiale si nu te baza pe o echipa care iti va promite multe lucruri executate intr-un timp foarte scurt! Cele mai calitative si de durata lucrari necesita timp pentru ca tu sa te bucuri de un apartament renovat perfect pe o perioada mare de timp!

Cand renovezi un apartament?
Dupa ce ai strans bugetul necesar, trebuie sa te hotarasti asupra unei perioade din an pentru a renova. Iarna si toamna preturile serviciilor pentru renovare pot fi mai mici, insa peretii se vor usca mult mai greu, iar acestia nu trebuie sa fie reci atunci cand te ocupi de tencuire sau de zugravire.

De asemenea, parchetul montat se poate umfla in conditii de umezeala, mai ales toamna, asa ca perioadele potrivite pentru montarea lui sunt primavara si vara.

Echipa de mesteri cu care vei lucra
Bineinteles, ai nevoie de o echipa calificata, eventual o echipa a carui portofoliu deja l-ai vazut si ti-a placut foarte mult.

O echipa de meseriasi transparenta, care iti arata portofoliul cu care se mandreste si care nu iti ascunde nimic este o echipa in care poti avea incredere totala.

Portofoliul echipei Total Design il gasesti AICI. Noi ne mandrim cu proiectele noastre, iar clientii sunt multumiti de lucrarile pe care noi le-am executat.

Suntem o echipa dedicata, gata sa te ajuta la fiecare pas pentru a renova apartamentul cu 2, 3 sau 4 camere pe care mereu l-ai visat!

 

Daca iti place ce vezi si planuiesti renovarea unei garsoniere, a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau a unei case/vile ori a unui spatiu comercial, asteptam sa ne contactezi!