logo

Total Design

Firma Constructii Amenajari Renovari Finisaje Bucuresti
Contactati-ne

Portofoliu Amenajari Interioare Apartamente

Firma noastra ofera servicii la cheie pentru amenajarea sau renovarea apartamentelor cu 2,3 sau 4 camere. Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Apartamente) pentru a urmari lucrarile noastre.

Vezi Portofoliu Apartamente

Portofoliu Amenajari Renovari Magazine

Firma noastra de constructii specializata in domeniul amenajarilor interioare si exterioare de magazine va pune la dispozitie servicii la cheie .Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Magazine) pentru a urmari lucrarile noastre.

Vezi Portofoliu Magazine

Portofoliu Spatii Comerciale

Firma noastra ofera servicii complete de renovari interioare, amenajari si reparatii, finisaje pentru spatii comerciale, showroom-uri etc.Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Spatii Comerciale) pentru a urmari lucrarile noastre.

Portofoliu Spatii Comerciale

Portofoliu Saloane Infrumusetare

Firma Design Total va pune la dispozitie servicii la cheie pentru amenajarea saloanelor de infrumusetare.Va prezentam mai jos un proiect de amenajare interioara salon de infrumusetare realizat de firma noastra.Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Saloane Infrumusetare) pentru a urmari lucrarile noastre

Vezi Portofoliu Saloane Infrumusetare

Portofoliu Sedii Birouri

Design Total ofera servicii de amenajare interioara birouri, servicii de renovare, optimizare spatiu de lucru, incluzand solutii de proiectare, solutii de design, solutii la cheie. Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Sedii Birouri) pentru a urmari lucrarile noastre.

Vezi Portofoliu Sedii Birouri

Portofoliu Case - Vile

Echipa de personal calificat al Design Total excuta orice tip de lucrari de la instalatii sanitare-electrice, rigips, compartimentari, montaj usi, montaj parchet, usi de sticla si alte lucrari in functie de necesitatile spatiului si a dorintei clientilor nostri. Va invitam sa da-ti click pe butonul de mai jos ( Vezi Portofoliu Case - Vile) pentru a urmari lucrarile noastre

Vezi Portofoliu Case - Vile

Pentru orice informatie te rugam sa ne contactezi.

 
Content security powered by JaspreetChahal.org