Servicii

Total Design

Solicita Oferta

Amenajari Residentiale - Apartamente

Amenajarile de apartamente permit o eficientizare a spatiului: alaturi de un designer de interior poti gasi solutia ideala pentru a-ti recompartimenta apartamentul, pentru a avea o depozitare mai practica, impresia unui spatiu mai generos, iluminat de ambient sau pentru a-l decora mai pe gustul tau.

Vezi Portofoliu

Anebaharu Office - Birouri

Un cadru unde sa lucrezi usor si cu placere. Aceasta camera trebuie sa fie practica si confortabila dar sa si urmareasca linia stilistica a locuintei tale. Trebuie sa aiba suficient spatiu de depozitare pentru actele, materialele cu care lucrezi, bibliorafturi sau cd-uri si carti, insa sa nu para incarcata, aglomerata sau dezordonata.

Vezi Portofoliu

Amenajari Comerciale - Magazine - Spatii Comerciale

Finisajele decorative si amenajarile interioare ale magazinelor si spatiilor comerciale sunt cu atat mai importante cu cat ele pot transmite ideea din spatele brand-ului, pot crea un spatiu unic in care clientii sa se simta confortabil si relaxati.

Vezi Portofoliu

Amenajari & Finisaje

Iti oferim servicii complete de renovari si amenajari interioare. Efectuam orice tip de lucrare, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Servicii la Cheie

Executam renovari si finisaje la cheie pentru locuinte si spatii comerciale. Iti oferim termene de executie scurte, cu o calitate superioara a serviciilor. In plus, te bucuri de preturi prietenoase.

Instalatii Sanitare

Oferim servicii de calitate
pentru montaj instalatii
sanitare si termice la cele
mai inalte standarde

Design Interior

Serviciul de design interior
este un serviciu oferit de o
echipa de profesionisti, cu
competente complexe si
complementare pentru a
asigura un proiect reusit.

Instalatii Electrice

Echipa noastra vine in
sprijinul nevoilor
dumneavoastra, oferindu-va
servicii profesionale pentru
instalatii electrice de calitate.

Servicii de Mentenanta

Firma noastra de constructii ofera
servicii de mentenanta pentru
apartamente,magazine,spatii
comerciale,sedii birouri.

De ce Design Total ?

 

Cand oamenii se afla in etapa de amenajari interioare le este mult mai greu sa-si exprime nevoile, dorintele sau cerintele datorita ofertei inegalabile de materiale, produse de finisaje si amenajari interioare si exterioare. Tocmai pentru a veni in ajutorul clientilor, echipa noastra de profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu, este pregatita nu doar sa execute lucrarea, ci si sa consilieze in orice problema legata de amenajarea casei, biroului sau a oricarui spatiu ce necesita amenajare, renovare sau restaurare. Atentia la detalii, cel mai important atu al nostru, ne ajuta sa intelegem cat mai bine nevoile si dorintele clientilor si sa amenajam camere agreabile, ambiante expresive conform viziunii fiecarui client in parte. Domeniul amenajarilor interioare si exterioare este unul care ne ofera satisfactii enorme atat datorita sansei de a realiza proiecte complexe, cat si datorita multumirii pe care o aducem familiilor care si-au creat caminul mult dorit prin munca mainilor noastre.

Oferim Sevicii la Cheie

Amenajari Renovari Apartamente

Amenajari Renovari Birouri

Amenajari Renovari Magazine

Amenajari Renovari Spatii Comerciale

Amenajari Renovari Case Vile

 
Content security powered by JaspreetChahal.org