Montaj Parchet Informatii Modele Preturi Culori

Tipul de parchet care ţi se potriveşte!

 

 

Când te decizi că vrei o schimbare în materie de parchet, Firma Design Total vă ajută să-l alegeţi pe cel mai potrivit tip de parchet pentru nevoia dumneavoastră din varietatea mare de gamă apărută pe piaţă.

 

Firma Design Total vă prezintă din clasa mare a parchetului: parchetul clasic masiv, parchetul stratificat şi parchetul laminat cu avantajele şi dezavantajele de care clienţii trebuie să ţină cont la achiziţionare.

 

Parchetul clasic, masiv

 

Acest tip de parchet este adaptabil oricărui tip de trafic, are un aspect deosebit atât în variantă nefinisată (nelăcuită şi neceruită) cât şi în varianta pregătită pentru şlefuire şi finisare.

 

Avantajele parchetului clasic sunt: durata mare de viaţă, şlefuirea de mai multe ori astfel la un anumit interval de timp, el arătând ca nou, dar asigură şi izolarea foarte bună a pardoselii.

Dezavantajele acestui parchet clasic sunt: timpul mai crescut la montaj, şlefuit şi finisat; apariţia mai uşoară a zgârieturilor şi costul de asemenea mai ridicat.

 

Parchetul stratificat

Parchetul stratificat este confecţionat din foiţe cu o grosime de aproximativ 15mm de lemn lipite între ele. Acest tip de parchet se găseşte gata şlefuit şi finisat cu lacuri/uleiuri speciale pentru pardoseli în cele mai multe cazuri, rămănând doar achiziţionarea lui şi operaţiunea de montare. Montajul parchetului stratificat se face uşor, deoarece panourile se îmbină nut-feder sau lock-connect, iar dispunerea perpendiculară a straturilor îl împiedică să lucreze în timp astfel după ani de folosire, stratul de uzură poate fi înlaturat prin şlefuire şi relăcuire. Rezistenţa la zgârieturi este aproximativ ca a celui masiv/clasic.

Dacă aţi optat pentru încălzirea prin pardoseală a locuinţei dumnevoastră, atunci vă recomandăm să alegeţi parchetul dublu stratificat sau triplu stratificat care este mai stabil decât cel dublu stratificat, dar cu un cost, prin urmare, mai mare.

 

Avantajele parchetului stratificat sunt: montajul pe orice suport de pardoseală datorită grosimii lui; necesitatea de mai puţine materiale şi timp mai mic la montaj; iar preţul este rezonabil.

 

Dezavantajele lui sunt: puterea de izolare mai mică faţă de parchetul masiv şi o durată de viaţă mai mică.

 

Parchetul laminat

Parchetul laminat este confecţionat din mai multe straturi de materiale fibrolemnoase: primul strat este rezistent la uzură şi are în componenţă răşini melaminate; stratul decorativ este cel care redă decorul parchetului; stratul-suport este realizat din fibră lemnoasă cu desitate înaltă/medie; stratul de stabilizare inferior fiind format dintr-un strat de melamină ce conferă duritate şi stabilitate plăcii. Acest parchet poate fi de joasă şi înaltă calitate, în funcţie de suportul pe care este aplicată folia de plastic, sistemul de prindere, absenţa sau prezenţa emisiilor de formaldehide.

 

Parchetul laminat este cel mai întalnit parchet din locuinţe deoarece este foarte practic, uşor de montat şi intreţinut, nefiind afectat de soluţiile chimice. Fiind disponibil într-o mare varietate de modele şi culori, ce da posibilitatea să fie amplasat în orice decor. Înfăţişarea lui poate să redea esenţele de lemn natural sau pot prezenta diferite detalii decorative cum ar fi formele de piatră. Acest tip de parchet poate fi înlocuit cu usurinţă datorită ofertei numeroase de benefici estetice cât şi disponibilitatea la preţuri mici în mgazinele de profil.

Parchetul laminat a fost clasificat în două categorii datorită materialelor componente şi ale caracteristicilor lor: parchet pentru trafic casnic/rezidenţial şi parchet pentru trafic comercial/nerezidenţial. Acest parchet laminat a fost supus testelor de laborator referitoare la rezistenţa în timp: la impact, la umezeală, la pătare, efectul greutăţii mobilierului asupra aderenţei şi grosimii sale, astfel el fiind recomandat în special pentru încăperile cu trafic intens.

 

Avantajele recunoscute pentru acest tip de parchet sunt: rezistenţa la presare, înlocuirea usoară, diversificarea modelelor şi preţurile mici.

 

Dezavantajele prezentate sunt: rezistenţa scăzută la umiditate, nu este antifonic şi are o viaţă mai scurtă decât celelalte tipuri de parchet.

 

 

Firma Design Total vă pune la dispoziţie personal calificat pentru montare parchetului la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă.

 

Firma noastă vă poate oferi cele mai bune sfaturi în alegerea parchetului pentru amenanajarea sau renovarea interioara a unui apartament, case, magazin, spaţiu comercial, sediu birouri, gradiniţe, etc.

 

Mai jos vă prezentăm o listă de preţuri cu TITLU INFORMATIV pentru montarea parchetului. Preţul final pentru montaj parchet îl vom stabilii după vizionarea lucrări sau după ce vom avea mai multe informaţii de la dumneavoastă.

 

 

 

Ofertă Montaj – Montare Parchet 2017 – 2018—PRETURI

 

 

 

 • Montaj parchet pentru bucătărie, hol…..lei / mp ;

 • Montaj parchet pentru sufragerie, dormitor….lei / mp

 • Montaj parchet pentru birou, sală ….lei / mp

 • Montaj parchet mansarde…..lei/mp;

 • Decopertare parchet ….lei/mp;

 

 

Magazinele care oferă o clasă mare de tipuri şi modele noi de parchet –

Colecţia 2017 – 2018 (la preţuri acce şibile):

 

 • Dedeman;

 • Horbach;

 • Leroy Merlin;

 • Brico Depot;

 • Kika;

 • Praktiker.

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat firmei noastre şi pentru mai multe informaţii şi oferte de preţuri pentru decopertare şi montaj parchet ne puteţi contacta la numerele afişate mai jos sau via e-mail:

 

– Aprodul Purice Nr 3

 

– Telefon: 0765.924.930

 

– Telefon: 0731.804.556

 

– Email: contact@design-total.ro

 

– Email: bucurestiamenajari@yahoo.com

 

– Web: www.design-total.ro

 

– Program – 08:00 – 19:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.