5 Lucruri de care să ții cont atunci când renovezi un apartament 2 camere

5 Lucruri de care să ții cont atunci când renovezi un apartament 2 camere

Renovarea unui apartament 2 camere, apartament 3 camere sau apartament 4 camere poate să îți ofere o mulțime de bătăi de cap. Înainte de a te apuca de renovare, reamenajare și zugrăvire, te sfătuim să iei lucrurile într-o ordine logică.

În primul rând, trebuie să îți faci un plan pe care să îl urmezi. Apoi, trebuie să ții cont de faptul că fiecare etapă a planului costa bani, durează timp și presupune investirea timpului tău și a echipei care te ajută să renovezi.

În cazul în care fondurile tale sunt limitate, alege să prioritizezi lucrările, dar alege să faci acest lucru fără să compromiți lucrarea finală.

În articolul de mai jos, echipa Design Total te ajută cu o serie de sfaturi utile pentru ca tu să îți poți renova apartamentul, iar rezultatul final să fie unul satisfăcător.

1. Preț 2019 renovare apartament 2 camere

Înainte de a te apuca de zugrăvit și înainte de a alege o echipă de meseriași care să te ajute, interesează-te care sunt prețurile și costurile necesare pentru a le compara cu bugetul tău. Întreabă echipa cu ajutorul căreia urmează să renovezi de preț 2019, prețurile pentru zugrăvire, dar și prețurile pentru a înlocui gresia, parchetul și faianță din casă.

2. Alege perioada optimă pentru a obține un preț ieftin renovare apartament

Pentru a te putea baza pe lucrări calitative, dar la un preț mai scăzut, tot ce trebuie să faci este să alegi sezonul rece pentru a renova. Ține cont de faptul că în această perioadă lucrările se vor usca mai greu, iar timpul de lucru va fi puțin mai mare decât vara.

3. Ține cont de termenul de predare a lucrării

Discuta cu firma de amenajări interioare pentru a afla care este termenul de predare a lucrării. Ai grijă ca echipa să îți ofere acest termen abia după ce evaluează cu atenție locuință, lucrările pe care trebuie să le facă și timpul pe care ei îl au la dispoziție pentru a lucra.

4. Salvează lucrurile pe care vrei să le păstrezi

Dacă te-ai hotărât să renovezi tot apartamentul cu 2 camere, atunci alege lucrurile pe care vrei să le păstrezi și încearcă să le salvezi. Depozitează-le în camera pe care vrei să o renovezi la final. Aceste lucruri te vor ajuta să economisești o parte din banii pe care i-ai fi dat pe diverse piese de mobilier sau pe echipamentul din bucătărie sau baie.

5. Investește în lucruri calitative

Începând de la echipa de meseriași care te va ajuta să zugrăvești apartamentul și să îl recondiționezi, până la piesele de mobilier și instalația sanitară, alege să investești în lucruri calitative. Lucrările de renovare calitative te vor ajutasa nu ai probleme cu lucrarea ani de zile și să te bucuri de un apartament renovat și zugrăvit la standardele cele mai înalte de calitate.

Echipa Design Total te poate ajuta cu o ofertă de preț pentru ca tu să poți locui în casă mult visată! Fiecare detaliu contează, iar echipa noastră pune pasiune în proiectele pe care le face și lucrează cu materiale calitative, dar și cu răbdare.

Experiența ne recomandă, clienții noștri sunt mulțumiți, iar noi ne mândrim cu un portofoliu bogat și cu mulți clienți satisfăcuți. 

Alege să ne contactezi acum pentru a primi o ofertă de renovare apartament 2 camere, reamenajare apartament sau zugrăveli apartament 2 camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.