Amenajare bucatarie in alb-negru modelele sale îndrăznețe

Renovare moderna bucatarie 2018

O paletă de culori bazată pe alb-negru este ușor de respins ca fiind prea simplă sau prea plictisitoare. Cu toate acestea, există multe exemple care vă pot dovedi că greșiți. De fapt, este posibil să avem unul perfect pentru a vă arăta. Uitați-vă la această frumoasă casă. Deși camerele sunt decorate doar în alb și negru, acestea sunt departe de a fi monotone.

În acest caz particular, aceste două culori simple și pure au fost utilizate în combinație cu multe modele diferite. De exemplu, observați aceasta bucatarie. Dispune de linii simple și ascuțite, dar elementele care o fac să iasă în evidență sunt acelea care folosesc geometria pentru un design interior unic. Apoi, există și acea zonă de covor cu modelul tot in alb si negru care completează perfect aceasta bucatarie.

Aceeași combinație de culori simple și modele îndrăznețe poate fi văzută și în celelalte camere. În dormitor, decorul permite camerei să se simtă strălucitoare, aerisite și deschise. Îmbrăcămintea îi salvează de la aspectul auster și prea simplu. Camera de zi are și un alt secret. Acestea sunt pernele accentului și lămpile care creează atmosfera caldă și plăcută, cu culorile frumoase, dar tonificate. Combinația alb-negru pentru bucatarie este atemporală și va arăta mereu frumoasă. În plus, poate fi adaptat pentru orice stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.