Amenajare de la zero! Cum arată apartamentul de 3 camere din Păcii după amenajarea completă

Urmăreşte-ne întreaga renovare a apartamentului de 3 camere Militări

 

Săptămâna aceasta am scris un articol cu toate etapele de renovare pentru apartamentul de 3 camere situat în Militari sector 6. Fiind un apartament vechi în care nu s-au mai adus îmbunătăţiri de foarte mult timp a necesitat o renovare completă de la: decopertarea pereţilor până la schimbarea instalaţiilor electrice, sanitare, termice etc.

 

Vrem să vă aducem la cunoştinţă încă de la începutul articolului ca firma noastră Design Total, pune la dispoziţia clienţilor sai servicii la cheie pentru amenajări apartamente, renovări garsoniere, amenajare magazine, renovare spaţii comerciale.

 

Mai jos vrem să prezentăm zonele din acest apartament cu 3 camere şi ce îmbunatăţiri au fost aduse.

 

Zone renovare apartament:

  • Zona de living;
  • Zona de bucătărie;
  • Zona de baie mică;
  • Zona de baie mare;
  • Zona de hol;
  • Zona dormitor 1;
  • Zona dormitor 2.

 

Acum că am detaliat toate zonele unde au fost aduse îmbunătățiri prin renovarea completă a apartamentului, haideţi să le parcurgem pe fiecare în parte.

Amenajare living apartament

Livingul este cea mai importantă camere din apartament şi de aceea este foarte important să avem un living confortabil, primitor şi spaţios fără să-l aglomerăm cu mobilier.

Pentru amenajarea livingului din apartamentul de 3 camere mai sus menţionat s-a optat a fi vopsit în culoarea alb şi pe peretele din spatele colţarului să fie aplicată tencuială decorativă de culoare gri deschis.

renovat-apartament-3-camere-zona-Militari-costuriideipozepreturi-5
renovat-apartament-3-camere-zona-Militari-costuriideipozepreturi-5

 

pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii
pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii

Amenajare bucătărie apartament

Majoritatea bucătăriilor din blocurile vechi au bucătarii mici ceea ce face amenajarea acestora o adevărată provocarea. Pentru amenajarea acestei bucătari s-a montat o faianţă simplă în nuanţe de culori mov şi alb pentru a nu da impresia de îngustare. Pentru pardoseală sa optat pentru acelaşi parchet care a fost montat în tot apartamentul.

pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii-9
pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii-9

 

Amenajare baie mare apartament

Pentru amenajarea acestei băi din apartamentul de 3 camere a fost montat faianţă şi gresie în nuanţe de mov cu alb şi pentru un plus de design s-au montat panouri decorative.

Pentru obiectele sanitare s-a optat pentru o cadă pe colţ cu hidromasaj, chiuvetă cu picior, wc cu bazin ataşat, oglindă mare încastrată în perete.

Amenajare baie mică apartament

Fiind un wc de serviciu de mici dimensiuni, amenajarea unei astfel de încăperi uneori pune multe probleme atât pentru proprietari cât şi pentru constructor. Pentru acest wc de serviciu s-a montat faianţă şi gresie de culori deschise, mai exact pentru faianţă s-a ales un crem deschis şi pentru gresie un maro. Obiectele sanitare adică chiuveta  şi wc-ul au fost alese de mici dimensiuni pentru a nu obtura spaţiu.

 

Amenajare hol apartament

Holul unui apartament este foarte important atunci când vorbim de amenajarea acestuia fiind cartea noastră de vizită atunci când avem musafiri. Din acest motiv amenajarea unui hol trebuie gândit foarte bine.

Multe holuri din apartamentele vechi sunt lungi şi late la fel ca holul din acest apartament de 3 camere care mai are denumirea în popor de holuri stil vagon. Chiar dacă pare greu de decorat, totul stă în alegerea unor obiecte potrivite.

Amenajare dormitor 1 din apartamentul cu 3 camere

Pentru amenajarea acestui dormitor fiind şi dormitorul mic din acest apartament s-a mers tot pe culoarea alb şi pentru pardoseală s-a montat acelaşi timp de parchet.

Amenajare dormitor 2 din apartamentul cu 3 camere

La fel ca în cazul dormitorului mic şi în dormitorul mare să optat pentru aplicare vopsea lavabilă albă şi pentru pardoseală s-a mers pe acelaşi timp de parchet.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.