Amenajare în stil modern 2018 a unei băi mici- Sfaturi utile

Amenajare baie cu faianta sah in alb si negru

 

Firma Design total va pune la dispozitie personal calificat pentru montajul de gresie si de faianta bai sau bucatari .

De foarte multe ori suntem intrebati de propietari de apartamente  daca detinem personal calificat pentru montajul de gresie si de faianta si tocmai dasta vom detalia amenajare unei bai  de mici dimensiuni dintr-un apartament vechi.

 

Va enumeram mai jos o parte din serviciile de placare ceramica:

 

-Placare ceramica simplă;

-Placare ceramică decorativă sau forme speciale               ;

-Placare ceramică rectificată;

-Placare ceramică trepte (treapta si contratreapta);

-Placare ceramică la grinzi, stalpi, scafe;

-Montaj coltare gresie si/sau faianta;

-Placari marmură;

-Plintă gresie;

-Placari piatră naturală;

 

In ziua de astazi foarte multi propietari de apartamente vechi se confruta cu niste probleme destul de serioase din cauza dimensiunilor mici pe care le au baile din apartamentele vechi.

Fie ca vorbim de garsoniere sau apartamente cu 2,3 sau 4 camere realizate pana in anii 1988 , nu s-a pus accent  pe amenajarea baii.

 

Etape si sfaturi pentru amenajarea unei baii mici

 

Amenajarea unei baii mici poate crea mult discofort din cauza dimensiunilor  si tocmai dasta trebuie aleasa o faianta si gresie  nu foarte inchisa pentru a nu da senzatia de micsorare.

Fie ca optati pentru o cabina de dus sau o cada , acstea trebuiesc alese cu inteligenta pentru a nu-ti crea discofort  , dar in acelasi timp trebuie aleasa la dimensiuni mici pentru a nu ocupa toata baia.

Sfatul firmei Design Total este ca finisajele interioare cat si alegerea obiectelor sanitare sa fie alese inteligent tot pentru a nu ingusta foarte tare baia.

 

Gresia și faianța pentru o baie mică

 

In majoritatea cazurilor  gresia  are o nunta de culoare mai inchisa fata de faianta.Recomandarea firmei noastre este a mergeti pe o tenta mai inchisa pentru gresie si o nuanta mai deschisa pentru faianta .

Un exemplu de gresi si faianta pentru o baie mica ar fi de alb cu negru care fuctioneaza foarte bine si nu da senzatia de micsorare.

Daca veti folosi combinarea de gresie in doua culori  este un truc foarte eficient pentru a crea impresia unei bai mari.

Un truc foarte importanta in amenajarea unei bai mici  este de a lasa tavanul alb pentru ca va reflecta mult mai bine lumina.

 

Cum calculezi calculezi corect incinta unei bai mici

 

Sfatul nostru este ca atunci cand vei achizitiona wc si lavoarul sa mergi pe gama de portelan pentru ca sunt foarte rezistente si se intretin mult mai bine in timp .

O solutie pentru chiuveta ar fi este chiuveta cu dulapior care iti va permite sa depozitezi produsele de ingrijire personala cat si produsele de curatenie etc .

Pentru vasul de wc puteti opta pentru o eleganta si un design placut  vasul de wc supendat care iti va permite  sa faci curatenie mult mai usor.

Avand o baie cu dimensiuni mici sfatul nostru  pentru cabina de dus sau cada sa fie prevazuta cu pereti fiind o solutie mult mai buna neavand foarte mult spatiu unde sa-ti depozitezi produsele de igena personala.

 

Sfaturi si trucuri cum sa depoztezi intr-o baie mica

 

Stim ca o alta problema destul de serioasa cu care se confrunta majoritatea propietarilor este acea de depozitare . Dar cu o buna organizare si putina inspiratie puteti rezolva aceasta problema.

 

  1. Folosește rafturi pliabile
  2. Folosește suprafața pereților
  3. Folosește spațiul de depozitare de sub chiuvetă
  4. Folosește spațiul din jurul căzii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.