Amenajare living sau camere de zi in culorile alb si negru

Amenajare living de apartament sau casa

Alb-negru sunt non-culori și, într-un fel, acest lucru le face pură. De aceea, decorurile interioare alb-negru sunt adesea percepute ca fiind foarte frumoase. Lipsa culorii nu le face să fie monotone, ci doar le eliberează de constrângeri și le permite să se evidențieze în alte moduri. Producatori de mobila inteleg frumusetea acestor decoruri si a creat o colectie de mobilier de camera de zi alb-negru.

Piese simple și elegante, precum canapelele elegante, turelele, fotolii și accesoriile care le corespund. Ele se remarcă prin formele lor elegante, linii frumoase și materiale de înaltă calitate. O canapea din piele este întotdeauna un plus frumos într-o cameră de zi. Piele oferă eleganță, în timp ce designul real determină tipul de aspect și de prezență. Combinația alb-negru este șic și clasic. Are o frumusețe și farmec atemporal și oferă spațiu pentru versatilitate.

Există numeroase combinații pe care le puteți crea cu piesele de mobile cat si decoratiunile de interior. Creați un echilibru frumos prin alternarea pieselor de mobilier alb-negru sau impresionați cu contraste uimitoare. Includeți opere de artă și accesorii potrivite pentru un decor coeziv și armonios. De asemenea, este posibil să adăugați o atingere de culoare pentru a crea un punct focos îndrăzneț. Puteți introduce culori sub formă de mobilier de accent, cum ar fi o masă otomană sau o masă de cafea sau sub formă de accesorii cum ar fi lampa de podea sau pernele canapea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.