Amenajări spații comerciale și saloane înfrumusețare la cheie – Salon Khaleesi

Un salon de înfrumusețare trebuie să inspire eleganță, încredere și stil. De aceea, echipa Design Total s-a ocupat de amenajarea de la zero a salonului Khaleesi.

V-am povestit în articolul acesta despre ideile de renovare ale salonului, iar în articolul de astăzi vrem să va prezentăm, mai în detaliu, cum s-a desfășurat activitatea și cum am pus la punct toate amănuntele pentru ca proiectul final să fie exact așa cum am plănuit.

În articolul anterior, v-am prezentat faza randărilor, iar acum dorim să vă prezentăm faza de prefinisaje și faza finală. Suntem convinși că sunteți curioși dacă imaginile realizate înainte de a ne apuca de lucrul proiectului sunt la fel cu cele din faza finală.

Ei bine, sunt mai frumoase decât atât! Detaliile construite cu grijă de către profesioniștii noștri, finisajele de lux și culorile superbe fac ca salonul să îți fure privirea și inima. Orice femeie care intră în acest salon se simte ca o regină. Acesta a fost și planul nostru de la bun început!

Profesioniștii noștri se asigură că orice spațiu reamenajat se ridică la cele mai înalte standarde de pe piață.

Faza III – Prefinisaje

După ce au fost puși în aplicare pașii anteriori (curățarea locului, debarasarea molozului, schimbarea instalațiilor electrice, schimbare tabloului electric vechi cu unul nou, schimbarea instalațiilor sanitare vechi cu unele noi, aplicarea gletului grosier, montarea sistemelor de rigips pentru tavane, măști, finisaj glet, tencuieli decorative, aplicarea vopselelor lavabile Svana), echipa noastră se ocupă de prefinisaje.

În ce constă faza prefinisajelor?

În faza prefinisaje, echipa noastră face ultimele retușuri de glet, pentru a ne asigura  totul este drept și perfect (da, trebuie  recunoaștem  suntem o echipa de perfecționiști). Apoi, pereții și tavanul se vopsesc cu lavabilăurmând ca echipa  se ocupe de montarea tapetului pe pereți, acolo unde este cazul.

Un detaliu atât de mic, face o diferența atât de mare. Tapetul de pe perete schimbă în totalitate încăpereaÎn funcție de modelul ales, un simplu tapet aplicat cu profesionalism pe pereții salonului, poate  schimbe încăperea și te face  te simți într-un spațiu de vis!

 

Aplicarea chitului de gresie și curățarea acestuia

După ce au fost puse la punct toate aceste detalii, echipa noastră se ocupă de chituirea gresiei.

Chitul pentru faianță și gresie se prepară cu apă. Pentru acest lucru, echipa Design Total folosește un amestecator electric, spacluri de diferite dimensiunigălețibureți și cancioc. Chitul este preparat, apoi este aplicat pe gresie și pe faianță, unde este cazul.

După ce chitul a fost aplicat, se așteaptă aproximativ 15-30 minute și apoi se curată suprafețelelăsând gresia curată și aspectuoasă.

Nu în ultimul rândse aplică și tencuielile decorative necesare.

Spațiul este curățat și pregătitpână la cel mai mic detaliu, înainte de a monta piesele de mobilier și înainte de a monta toate accesoriile decorative.

Faza IV – Faza finală

În faza finalăechipa Design Total s-a ocupat de:

  • montarea obiectelor de detaliu;
  • montarea aerului condiționat;
  • montarea lămpilor;
  • montarea întrerupătoarelor;
  • montarea perdelelor și a altor accesorii;
  • aranjarea pieselor decorative.

Toate piesele de mobilier au fost montate, dar și accesoriile pentru perete. De asemenea, s-au montat și camerele de supraveghere care joacă un rol important în orice astfel de spațiu.

Camera pentru cosmetică – Design liniștitor

În spațiul dedicat cosmeticii, pereții arată ca și cerul liber, albastru, cu câțiva nori împrăștiați care îți oferă o senzație de liniște. Tratamentele cosmetice pot fi un adevărat răsfăț într-o camera aranjată special pentru ca tu  te simți fantastic!

Băile salonului Khaleesi

Băile din salon sunt micuțe, cu lumini poziționate în dreptul oglinzii, cu accesorii precum lumânări parfumate și produse cosmetice, dar și cu o chiuvetă dreptunghiulară, mică și cochetă.

Design-ul din coafor

În coafor, există scaune dedicate femeilor, dar și un loc special pentru frizerie, dedicat bărbațilorScaunele se potrivesc cu design-ul din cameră, iar fiecare are în fața lui o oglindă maresimplă.

Pereții au accesorii colorate, simple și elegante care ies în evidență într-un mod subtil.

Pardoseala este amenajată folosind un parchet deschis la culoare, ce se potrivește cu pereții tapetați. Portocaliul cald este exact pata de culoare de care are nevoie fiecare încăpere, iar accesoriile verzi, care te duc cu gândul la natură înviorătoare, nu lipsesc din nicio cameră.

Pentru deschiderea salonului, s-a organizat un eveniment cu flori colorate, șampanie de cea mai înalta calitate și prăjituri delicioase.

Curățenia generală asigurată de Design Total

Nu în ultimul rând, profesioniștii noștri se asigură că lasă spațiul într-o ordine desăvârșită și într-o curățenie de invidiat. Echipa Design Total colaborează cu profesioniștii în domeniul curățeniei, ce folosesc aparate de ultimă tehnologie și produse speciale care curăță, lustruiesc, păstrează culoarea naturală și fac ca încăperea să arate fantastic și să miroasă superb.

De la piese de mobilier, până la geamuri, parchet, accesorii, lustre, absolut toate detaliile sunt puse la punct și salonul rămâne curat și gata de a fi folosit.

Fiecare femeie care va intra în acest salon va observa design-ul superb realizat într-o manieră deosebită, cu finisaje de lux și cu detalii elegante realizate de profesioniști.

Contactați-ne!

Accesează această pagină pentru a solicita o ofertă, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Nu ezita să ne contactezi! Fie că este vorba de amenajări spații comerciale, amenajări magazine, amenajări salon înfrumusețare, renovări apartamente, renovări case sau renovări garsoniere, echipa noastră îți stă la dispoziție și îți va face o ofertă personalizată și unică, care să se potriveasa cu cerințele tale.

Vă oferim consultanță GRATUITĂ! Nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon 0765.924.930 sau să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail: contact@design-total.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.