Cat va costa in 2018 mp de montat gresie

Preturi manopera montaj gresie 2018

In scurt timp se va deschide sezonul de amenajari si renovari interioare pentru anul  2018 si ne-am propus sa va detaliem  exact care este pretul pe metru patrat de montat gresie , sa va presentam un scurt ghid pentru montarea gresie.

Daca in 2018 ti-ai propus sa schimbi gresia si faianta pentru bucatarie sau baie , trebuie sa sti ca firma Design Total pune la dispozitia clientilor sai personal calificat pentru montaj gresie si faianta.

 

Va prezentam mai jos o lista de preturi pentru placari ceramice , dar va mentionam ca preturile sunt cu titlu informativ urman ca pretul final sa-l stabilim dupa vizionarea locatiei.

 

Placari Ceramice:

Placare ceramica simplă               35 RON/mp

Placare ceramică decorativă sau model preferential (10×10 / 10×15 etc)  70 RON/mp

Placare ceramică rectificată         70 RON/mp

Placare ceramică trepte (treapta si contratreapta)            200 RON/treapta

Placare ceramică la grinzi, stalpi, scafe    100 RON/ml

Montaj gresie 60 x 60     60 RON/mp

Placari marmură               130 RON/mp

Plintă gresie       15 RON/ml

Placari piatră naturală     120 RON/mp

 

Daca dorita sa aflati preturile pentru un alt timp de lucrari, va invitam sa vizitati sectiune preturi din sait-ul nostru.

 

 

Asa cum v-am eumerat mai sus , ne-am gandit ca in acest articol sa  detaliem un mic ghid pentru montarea gresiei in baie ,bucatarie, holuri etc.

 

Informatii utile pentru montarea gresiei:

Scule necesare pentru montat gresie:

  • Ciocanul de cauciuc
  • Clestele pentru ceramica
  • Nivela sau bloboc
  • Ruleta
  • Marcar
  • Drisca zimtata
  • Masina de taiat gresie si faianta
  • Galeata
  • Flex cu panza diamantata

 

Montajul gresie nu este nu o etapa usoar si sfatul nostru este sa apelati la niste profesionisti.

Pentru montajul de gresiei corect trebuie urmarti cativa pasi foarte importanti .

 

Pasii necesari pentru montarea gresiei:

 

1.Curatarea suprafetei: Curatearea suprafetei unde urmeaza a fi montata gresie trebuie curatata foarte bine fiind o etapa importantate pentru o buna aderenta a gresiei.

2.Amorsarea suprafetei. Dupa ce am terminat curatarea suprafetei vom indeparta preful cu o bidinea sau aspirator urmand sa aplicam amorsa pe toata suprafata.

Recomandarea noastra este sa folosoti amorasa din gama CERESIT mai exact CT 17.

3.Masurarea bai sau bucatariei: Inainte de a incepe montarea gresie trebuie sa masuram pentru a vedea exact cum vom incadra gresia si sa vedem exact in ce directie vom pune strafurile pentru un aspect cat mai placut.

  1. Verificarea suprafetei cu blobocul: Acum ca ne-am decis cum vom incadra gresie va trebui sa trecem la verighicarea supravetei pentru ne da seama ce incarcaturi de adeziv avem, cum vom realiza panta catre sifonul de pardoseala etc.

5.Pregatirea adezivului: Sfatul nostru pentru adezivul de montat gresie si faianta este sa mergeti tot pe gama CERESIT  si mai exact cm 9 pentru interior si cm 11 exterior. Pregatirea materialul se face prin a turna intr-o galeata curata o cantitare de 4l  urmand sa presarati putin cate putin adeziv cm 9 amestecand constant cu o bormasina care are un melc special .

 

6.Aplicarea adezivului: Aplicarea adezivului se va face intr-un strat unifor cu ajutorul unei dristi zimtata daca aceasta ne permite si nu avem incarcaturi.

7.Montajul placilor de gresie: Dupa ce am intins adezivul unifor vom trece la etapa urmatoare de fixarea placilor de gresie.

 

 

Detalii tefnice CM 9 conform DEDEMAN:

Adezivul Ceresit CM 9 este ideal pentru placarile standard. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru orice tip de gresie si faianta, teracote si mozaicuri, cu grosimi intre 5 si 15 mm. Adezivul poate fi folosit pentru suprafetele neregulate si pentru placile ceramice absorbante din interiorul constructiei.

 

Mod de aplicare:

 

Continutul ambalajului se va introduce in cantitatea masurata de apa curata, rece si se amesteca pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Adezivul se intinde pe suport cu ajutorul unei mistrii dintate. Rosturile dintre placile ceramice vor fi intre 2 mm si 15 mm, in functie de marimea placilor si de conditiile de exploatare. Acestea se chituiesc dupa cel putin 24 ore. Lucrarile se executa in conditii uscate, la o temperatura a aerului si a suportului cuprinsa intre 5°C si 30°C.

 

Timpul deschis este de maxim 20 minute, iar cel de punere in opera este de pana la 3 ore. In functie de marimea placilor ceramice si a dintilor mistriei cu care se aplica adezivul, consumul variaza intre 2.1 kg/m2 si 6 kg/m2.

 

Ceresit CM 9 este ambalat in sac de hartie, de 25 kg.

 

Detalii  tehnice amorsa CT 17  DEDEMAN :

Ceresit CT 17 este un grund de profunzime fara solvent, pe baza de rasini sintetice. Poate fi utilizat ca grund pentru pereti si plansee.

 

Ceresit CT 17 este ideal pentru stabilizarea si reducerea absorbabilitatii betoanelor usoare, a BCA-ului, a gleturilor de ipsos, a placilor de ipsos si gips carton, a sapelor anhidrit, a sapelor de ciment absorbante, a acoperirilor ceramice sau cu piatra naturala, a planseelor de beton de mare densitate, netede, a straturilor suport ce au ca liant cimentul.

 

Caracteristici si beneficii ale produsului:

 

are penetrare puternica

este rezistent la factorii atmosferici agresivi

este ideal impotriva umezelii

este inodor

intareste stratul suport

reduce absorbtia

nu contine solventi.

Aplicarea grundului se va face cu o pensula sau cu bidineaua. In functie de conditiile de uscare, lucrarile ulterioare se pot demara dupa aproximativ 4 ore. Dupa intarire, suprafata grunduita trebuie sa fie rezistenta la abraziune (zgariere). Daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica, grunduirea se va repeta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.