Cum alegi o firmă de amenajări interioare apartamente potrivită? Ce trebuie să știi

Te-ai hotărât să renovezi un spațiu, fie că vorbim de renovarea unor spații comerciale, renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau că discutăm despre renovarea unui magazin, următorul pas pe care trebuie să îl faci este: alegerea firmei cu care vei lucra.

Cum știi că ai ales firma potrivită? Ce trebuie să știi înainte de a face această alegere și ce pași trebuie urmați?

În articolul de astăzi, vrem să vă ajutăm să răspundeți la toate întrebările de mai sus. Alegerea unei firme de construcții nu este un pas pe care trebuie să îl iei în grabă. Alegerea unei astfel de firme implică costuri, timp, dar și răbdare investită pentru viitorul tău proiect. Ideea pe care o ai se poate transforma în realitate, bazându-te pe firma de construcții sau se poate transforma într-o problemă mare, cu multe bătăi de cap.

Totul depinde de deciziile pe care le iei!

amenajari interioare - firma de constructii

Cum aleg firma potrivită de construcții?

Tu, ca și client, ai mai multă încredere în tine, în faptul că proiectul o să iasă bine, dar și în echipă atunci când știi că ai ales firma potrivită.

1. Află care este portofoliul firmei respective

Design Total se mândrește cu un portofoliu cu proiecte frumoase, cu o mulțime de clienți mulțumiți, dar și cu idei puse în aplicare absolut perfect!

După ce te-ai întâlnit cu o parte din echipa care te va ajuta, întrebă-i și de experiențele plăcute sau neplăcute pe care le-au avut, dar și de experiența pe care o au.

Dacă ești din București, Design Total te poate ajuta! Portofoliul nostru de proiecte realizate cu suflet, dar și cu mult profesionalism, ne recomandă către următorii clienți. De aceea, oamenii au încredere în noi și ne lasă pe mâna proiectele pe care vor să le realizeze.

2. Află dacă echipa are experiență

Pe lângă experiența unor proiecte reușite, află dacă echipa cu care urmează să lucrezi are experiența cu probleme apărute în timp și cu rezolvarea acestora.

Echipa Design Total te va ajuta cu orice problemă întâmpinată. Mai mult decât atât, cunoștințele fiecăruia dintre noi ne ajută să îți dăm și cele mai bune soluții.

Apar probleme în timpul proiectului? Bazează-te pe noi că ți le vom comunica, nu le vom ascunde și împreună vom găsi cele mai bune și fiabile soluții!

amenajari interioare - firma de constructii

3. Creativitate și spontaneitate

O firmă de amenajări interioare trebuie să fie atât pricepută, dar și creativă și spontană. Creativitatea constă în ideile pe care ți le oferă pentru ca spațiul decorat să fie cât mai practic, dar și modern.

Spontaineitatea constă în timpul de recție pe care echipa îl are atunci când întâmpină o problemă ce trebuie rezolvată rapid. Și știm cu toții că astfel de lucruri pot interveni atunci când renovezi un spațiu.

5. Timp și bani

Doar o firmă profesionistă, precum este Design Total, vă va ajuta să vă calculați bugetul realist.

Scopul nostru nu este să vă ajutăm să economisiți cât mai mult deoarece acest lucru înseamnă materiale de calitate inferioară. De asemenea, scopul nostru nu este nici de a vă cheltui toți banii.

De aceea, Design Total te ajută să alegi cele mai bune materiale cu raportul cel mai potrivit: calitate-preț.

6. Echipă transparentă

Este important ca persoanele cu care lucrați să fie transparenți în orice. Să nu vă ascundă problemele întâmpinate, să fie transparenți cu costurile materialelor, dar și cu alte prețuri.

7. O echipă profesionistă vă oferă garanția lucrării

Profesioniștii cu care lucrați vor răspunde în fața lucrărilor executate, vă vor oferi o garanție a profesionalismului și a calității și vă vor emite factura.

Sfatul nostru este să vă gândiți la toate înainte de a alege o echipă care să vă ajute cu proiectul pe care urmează să îl demarați.

Vă puteți baza pe Design Total deoarece suntem o echipă profesionalistă, cu multă experiență în domeniu, suntem transparenți și nu dorim decât ca proiectul vostru să fie următoarea lucrare din portofoliul cu care noi ne mândrim!

Ne puteți contacta la numarul de telefon: 0765.924.930, puteți să solicitați chiar acum o oferta online, 24/24!sau contactați-ne la adresa de e-mail: contact@design-total.ro.

Echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.