Cum se aplica tapetul corect? Detalii si Informatii tehnice

Preturi pentru aplicarea tapetului 2018

 

Vream sa metionam clientilor nostri  ca va punem la dispozitie personal calificat pentru aplicarea tapetului pentru anul 2018 la preturi accesibile .

Montajul tapetul nu este o etapa foarte usoara si necesita multa migaleala pentru realizarea corecta . Moantajul sau aplicarea tapetului se face urmand niste pasii foarte importanti.

Tapetul este un tip de finisaj decorativ foarte practic, ce nu se va demoda niciodata. Desi este plasat in categoria decorurilor clasice, tapetul se poate integra cu usurinta in orice tip de amenajare interioara, datorita diversitatii de texturi, culori si modele disponibile.

 

Ne-am propus ca in acest articol sa va detaliem cum se realizeaza aplicarea tapetului corect.

 

Scule necesare pentru aplicarea tapetului:

 

  • Scara
  • Boloboc
  • Ruleta
  • Creion
  • Trafalet pentru aplicarea adezivului
  • Rola speciala pentru tapet
  • Cutter

Etape necesare pentru o aplicare corecta a tapetului:

 

  1. Pregatirea perilor unde urmeaza a fi montat tapetul: Suprafata unde urmeaza sa fie montat tapetul trebuie sa fie uniforma,curata si uscata.

2.Pregatirea adezivului pentru montat tapet: O recomandare pentru adezivul pentru aplicare tapetului ar fi cel de la BISON UNIVERSAL . Pergatirea adezivului de tapet se va realiza intr-o galeata curata in care vom introduce cca 3 -3,5  litri de apa dupa care vom presara putin cate putin adeziv amestecand constanta fara ai permite sa se faca cocoloase.

  1. Montajul fasiilor de tapet: Daca tapetul este cu model atunci acesta va trebui respectat intocmai .Potriviti fasiile de tapet pe perete respectand MODELUL apasand cu rola speciala de tapet pentru a indeparta toate bulele de aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.