Ghid pentru renovarea unui salon înfrumusețare – Amenajări spații comerciale

Impresionează-ți cliențîi și fă-i să cumpere de la tine cu ajutorul unui design care să le fure atât privirea, cât și inima. Inspiră-te din aceste amenajări spații comerciale și renovează magazinul, salonul de înfrumusețare sau alte spații comerciale.

Echipa noastră vine în ajutor și îți propune 5 pași complexi pentru ca proiectul și ideea ta să fie puse în aplicare cu profesionalism.

1. Crearea conceptului

Echipa noastră va discuta cu tine, ne vom asigura că îți oferim cele mai bune sfaturi, bazându-ne pe experiența noastră anterioară, dar și pe cunoștințele pe care le avem. De asemenea, dacă discutăm despre renovarea unui spațiu comercial, Design Total te ajută să creezi un design diferit, unic și personalizat, care să iasă în evidență. Vom face împreună și o analiză a concurenței pentru a ne asigura că avem cele mai bune și moderne idei de amenajări interioare.

2. Detaliile schiței pentru execuție

În pasul numărul doi, îți vom preda toate detaliile schiței pentru ca execuția proiectului să fie făcută impecabil.

3. Design reușit cu ajutorul propunerilor noastre

Pentru ca tu să alegi cel mai bun mobilier, echipa noastră colaborează cu profesioniștii în domeniu ce îți vor oferi mobilă la comandă, în funcție de cerințele tale, dar și în funcție de spațiul disponibil.

Mobilierul este făcut din materiale de cea mai înalta calitate, la prețuri rezonabile care îți vor transforma orice încăpere din una simplă, în una senzațională!

4. Alegerea finisajelor

Pentru că detaliile sunt cele mai importante, te ajutăm să alegi cele mai potrivite finisaje pentru spațiul ce urmează a fi redecorat.

5. Execuție cu profesionalism

După ce echipa va fi pregătită și va avea toate detaliile importante, ne vom asigura că proiectul pe care l-am pus pe hârtie va arăta chiar și mai bine de atât în realitate!

Faza I – Randări profesioniste

Împreună cu arhitecții noștri profesioniști, vă vom ajuta să transpuneți ideile pe care le aveți în ilustrații realiste. Acestea te vor ajuta să îți faci mai ușor o idee despre ceea ce urmează a fi pus în aplicare, dar ajută și dacă dorești să te razgandesti și vrei să pui în aplicare o altă idee.

Randarile de la salonul Khaleesi, prezentate în articolul de mai jos, sunt identice cu finisajele finale ale salonului. Acest lucru demonstrează faptul că atât arhitecții, cât și echipa de pe teren sunt profesionalisti, dar și unii dintre cei mai buni experți de pe piața din România.

Așa că, dacă doriți să amenajati un spațiu comercial sau un magazin, un apartament, o casă sau o garsonieră, nu ezitați să ne contactați cu încredere!

Faza II – Faza de construcție

După ce am transpus ideile în imagini cu ajutorul randării, este timpul că echipa Design Total să pună în aplicare ideile.

Decopertarea

În faza de construcție, se începe cu decopertarea integrală atât a pereților, cât și a tavanelor. Decopertarea se face până la beton, de către echipa noastră profesionistă.

Debarasare

După decopertare, echipa noastră se asigură și de debarasarea molozului rezultat în urma decopertării. Apoi, molozul este transportat către o groapă de gunoi autorizată.

Schimbarea tablourilor electrice și a instalației

După ce locul este curățat, echipa noastră se ocupă și de schimbarea instalațiilor electrice, dar și de schimbarea tabloului electric vechi cu unul nou.

Este extrem de neplăcut atunci când ai probleme cu instalațiile electrice și trebuie să strici peretele sau tavanul pentru a ajunge la firele cu probleme. De aceea, sfatul nostru este ca atunci când renovezi, să te ocupi de aceste aspecte importante!

Schimbare instalațiilor sanitare și termice

Acolo unde este cazul, se vor schimba instalațiile sanitare vechi cu unele noi, dar se vor schimba și instalațiile termice.

În salonul de înfrumusețare Khaleesi a fost apoi aplicat gletul grosier, apoi au fost montate sistemele din rigips pentr tavane, măști, glet finisaj, tencuieli decorative, aplicări vopsele lavabile de la Svana etc.

Montajul propriu-zis

După ce au fost puse la punct toate aceste detalii, s-a făcut montajul gresiei, faianței, parchetului, accesoriilor, dar și a ușilor, a obiectelor sanitare și a aparatelor electrice.

Apoi, pasul următor a fost ca echipa Design Total să aibă grijă ca toate corpurile de iluminat să fie montate, fără ca acestea să fie zgâriate sau să sufere vreun accident. Orice accesorii veți alege pentru încăperile voastre, echipa noastră știe să le monteze cu grijă, pentru ca starea lor să fie perfectă! Nu în ultimul rând, mobilierul este montat cu atenție, însă despre aceste lucruri va vom povesti în detaliu, în următorul articol.

Echipa Design Total vă stă la dispoziție pentru mai multe detalii. Vă oferim consultanță GRATUITĂ! Nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon 0765.924.930 sau să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail: contact@design-total.ro

Dacă doriți să apelați la serviciile noastre, Design Total vă poate ajuta cu:

  • amenajări garsoniere;
  • amenajări apartament 2 camere;
  • amenajări apartament 3 camere;
  • amenajări apartament 4 camere;
  • amenajări case;
  • amenajări vile;
  • amenajări spații comerciale;
  • amenajări magazine.

Va garantăm profesionalism și seriozitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.