Idei de renovare pentru un salon înfrumusețare elegant și stilat – Salon Khaleesi

În articolul de astăzi nu veți vedea doar imagini cu rol de prezentare, ci suntem mândri va arătăm un proiect marca Design Total, realizat cu drag de către echipa noastră.

Salonul de înfrumusețare Khaleesi este renovat într-un stil modern, elegant, iar echipa noastră a oferit tot ce are mai bun pentru ca renovarea acestui spațiu fie pe placul persoanelor care îi vor trece pragul.

Rezultatul final este unul de care noi suntem foarte mândri, însă haideți aruncăm o privire peste galeria foto de mai jos, împreună.

Decopertarea spațiului și schimbarea instalațiilor

În primă fază, atunci când echipa Design Total face primii pași pentru a renova un spațiu, începe cu decopertarea acelui loc. De obicei, încăperile sunt decopertate până la placa de beton. Asta însemană că zugrăveala veche, gresia veche, faianța sau parchetul sunt înlăturate complet, până la placă de beton.

Apoi, pentru a ne asigura că nu vor exista probleme în viitor, se schimbă complet toate instalațiile electrice și se refac. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul salonului de înfrumusețare Khaleesi: toate instalațiile electrice au fost schimbate, pentru ca echipa noastră să poată începe renovarea completă a spațiului.

salon infrumusetare

Prezentarea salonului Khaleesi – Stil și eleganță

În articolul de astăzi, vrem va prezentăm design-ul ales pentru amenajarea acestui salon elegant și stilat.

Partea exterioară este simplă, dar modernă și îți face introducerea într-un spațiu elegant și care promite servicii de înaltă calitate. Calitatea materialelor, dar și calitatea lucrării făcute de profesioniștii noștri contribuie într-un mod important la calitatea serviciilor sau bunurilor oferite de ține.

Deoarece prima impresie contează, partea exterioară a salonului a fost renovată contemporan, cu geamuri mari și simple, cu două culori ce se îmbină armonios și cu logo-ul salonului.

salon înfrumusețare elegant

Recepția salonului de înfrumusețare

Cum pășești în salonul Khaleesi, observi spațiul este mare, luminos și încăpător. Pereții vopsiți cu alb și cu albastru deschis contribuie la formarea unui spațiu prietenos, armonios.

Corpurile de iluminat sunt împărțite în două tipuri, chiar în zona de intrare.

1. Corpurile de iluminat pentru lumina generală

Corpurile de iluminat pentru lumina generală sunt poziționate pe tavan, sub forma unor lustre mari, cu lumină puternică. Ele transmit lumina către toată încăperea, sunt superbe și se pot si sub diferite forme, dimensiuni si culori la distribuitorii mari din țară, precum Dedeman. 

2. Corpurile de iluminat pentru lumina de lucru

Corpurile de iluminat pentru lumina de lucru ajută la iluminarea zonelor mici. În salonul nostru, ele sunt poziționate pe tavan și se regăsesc sub forma unor spoturi luminoase, foarte populare în toate încăperile din țară: atât în zonele comerciale, cât și în apartamente.

salon înfrumusețare elegant

Piese de mobilier alb într-un decor simplu

Pentru un salon de înfrumusețare este foarte important  alegi piese de mobilier care  se potrivească cu restul încăperii dacă vrei  rămâi pe ideea de design curat, simplu și elegant. Scaunele albe, din piele, cu margini negre sunt într-un contrast plăcut și atrag atenția.

Elemente de decor combinate jucăuș

Elementele de decor moderne sunt combinate cu plantele verzi, artificiale, dar care dau viață spațiuluiMini frigiderul este decorat cu astfel de ornamente verzi, care te fac  te simți mai aproape de natură.

Spații pentru înfrumusețare decorate cu alb

Cu toții știm  albul este elegant, frumos și fascinant. În spațiul dedicat îngrijirii și înfrumusețării unghiilor a fost amenajat un mic birou, cu o lampă aurie ce stă într-un contrast perfect cu albul și albastrul deschis ales pentru colorarea pereților.

Fereastra” de pe perete este amenajată cu rafturi simple, pe care le puteți găsi și la Dedeman, dar și cu o lumină puternicămontată deasupra ojelor și lacurilor de unghii.

După cum puteți observa, piesele de mobilier din tot salonul sunt simple, se asortează cu design-ul, dar și între ele, sunt elegante și ușor de folosit.

Zona pentru igienizare

Chiuveta rotundăîncastrată în dulap este simplămică, dar foarte practicăExistă o mulțime de materiale ce pot fi folosite pentru chiuvetă, precum: ceramicăfontă emailată, lemnul, polimeri (cu aspect de granit sau marmură), metal sau sticlăOpțiunile sunt nenumărate, iar voi puteți  alegeți în funcție de opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

Din salon se poate vedea afară, ceea ce conferă spațiului mai multă lumină, dar și impresia de camera foarte mare. Oglinzile și ferestrele au această putere, de a face o camera  pară mai mare și mai încăpătoare.

Pentru amenajarea unui salon de înfrumusețare este musai  va gândiți la încorporarea oglinzilor mari, dar și a ferestrelor.

 

Echipa Design Total va stă la dispoziție pentru a găsi împreună soluții frumoase, practice și moderne de renovare a spațiilor comerciale, renovare magazine, dar și renovare apartamente și renovare garsoniere.

Pentru renovare profesionistăîn cele mai bune condiții, Design Total  stă la dispoziție la numărul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.