Inspirația interioară a dormitorului minimalist

Amenajare dormitor

Destul de des, stilul ales pentru dormitor este intentionat un pic mai rustic sau vintage. Asta pentru ca un decor modern este perceput ca fiind rece si neinvitator, nu atmosfera dorita in dormitor. Cu toate acestea, simplu înseamnă și mai aerisit și mai relaxant. Un decor modern sau contemporan poate fi o alegere inteligentă pentru un dormitor. Cu toate acestea, trebuie să fie atent echilibrat. Am găsit mai multe astfel de exemple și toate sunt la fel de chic și frumoase.

Modern nu înseamnă neapărat răceală sau minimalistă. Poate fi confortabil și primitoare. Deși acest stil este mai potrivit pentru spații precum birourile, un dormitor minimalist poate fi un spațiu foarte liniștit și calm, ceea ce majoritatea oamenilor caută. Pentru a crea un astfel de decor, mobilierul și culorile trebuie sincronizate. Această nouă colecție de mobilier pentru dormitor de la MOBEXPERT ar fi o alegere minunată pentru un astfel de spațiu. Este simplu, cu linii și suprafețe curate, dar este și foarte versatil.

Acestea sunt exemple care ne arată modul în care puteți integra colecția de mobilă în decorul dormitorului dvs. După cum puteți vedea, există numeroase opțiuni și variante care prezintă versatilitatea acestui mobilier. Formele ale pieselor de mobilier reflectă designul clasic, iar tonurile alb-negru le dau o eleganță fără întreruperi. Puteți să le combinați cu nuanțe și forme de accent vibrante, dar le puteți completa și cu tonuri calde și neutre. Accesoriile sunt foarte importante și pot face aceeași colecție de mobilier să arate foarte diferit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.