Inspirație și costuri importante pentru renovare apartament 3 camere

Inspirație și costuri importante pentru renovare apartament 3 camere

În articolul de astăzi ne-am gândit să abordăm tema costurilor renovării apartamentelor de 2, 3 sau 4 camere. Atunci când ai în plan renovarea sau reamenajarea unui apartament, trebuie să știi că un buget realist te ajută să renovezi cât mai repede și să nu întârzii cu lucrările.

Costuri importante pentru renovare apartament 3 camere

Cele mai multe persoane nu iau în calcul cele mai importante costuri atunci când aleg să redecoreze un apartament.

1. Costurile autorizațiilor

Dacă vrei să faci modificări în apartament precum: să spargi un perete sau să umbli la coloanele de la baie sau bucătărie, ai nevoie de aprobări și de avize. Dacă blocul în care locuiești este construit înainte de anul 1977, ai nevoie și de o expertiză din partea unui inginer de structuri.

De cele mai multe ori, pe lângă faptul că aceste lucruri durează aproximativ 30 de zile de la depunerea cererilor, ele te pot costa între 150 și 500 de euro, în funcție de modificările pe care vrei să le faci, dar și în funcție de apartamentul în care locuiești și numărul de camere.

2. Costurile cu echipa de amenajări interioare

Echipa Design Total te poate ajuta chiar acum cu o estimare de preț în ceea ce privește reamenajarea și renovarea apartamentului tău, fie că vorbim de o garsonieră sau de un apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție.

Așteptam să ne contactezi telefonic (0765.924.930) pentru a discuta detaliile despre lucrarea ta sau poți să ne trimiteți un e-mail (contact@design-total.ro), iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp.

3. Costurile ce presupun căratul molozului

Echipa Design Total te ajută cu această procedură în totalitate. Alte echipe nu se ocupă și cu acest aspect și trebuie să găsești singur o groapă de gunoi autorizată, dar și o mașină care să te ajute să cari sacii de moloz.

4. Costurile cu instalațiile sanitare și electrice

Echipa noastră te ajută cu schimbarea panoului electric și cu instalațiile sanitare deoarece avem în echipa electricieni și profesioniști ce îți stau mereu la dispoziție.

Există firme de renovări interioare care nu te pot ajuta și cu aceste aspecte. De aceea, ai nevoie de experți pe care să îi cauți și cărora să le plătești pentru serviciile prestate. Ia în calcul și aceste costuri pentru ca bugetul tău final să fie unul cât mai apropiat de realitate.

5. Costurile cu finisajele

Am întâlnit de multe ori persoane care iau în calcul costul parchetului, de exemplu, dar nu iau în calcul costul plintelor și a coltarelor pentru plinte. De asemenea, mai există și costul adezivului pentru parchet, foliilor de sub parchet pentru izolație, dar și costurile altor accesorii pentru ca finisajele să fie făcute într-un mod cât mai calitativ și mai bun.

Nu uita să iei în calcul și aceste costuri atunci când vine vorba de finisajele din casă!

Renovarea unui apartament cu 3 camere constă într-o treabă foarte migăloasă. De aceea, cel mai bine este să îți pui pe foaie toate lucrurile ce trebuie făcute și reparate în casa respectivă, nu înainte de a discuta cu echipa de renovări interioare care te va ajuta cu câteva prețuri estimative pentru renovare, dar și cu sugestii pentru a alege cel mai bune materiale.

Echipa Design Total te poate ajuta cu o ofertă de preț pentru ca tu să poți locui în casă mult visată! Fiecare detaliu contează, iar echipa noastră pune pasiune în proiectele pe care le face și lucrează cu materiale calitative, dar și cu răbdare.

Experiența ne recomandă, clienții noștri sunt mulțumiți, iar noi ne mândrim cu un portofoliu bogat și cu mulți clienți mulțumiți. 

Alege să ne contactezi acum pentru a primi o ofertă de renovare apartament 2 camere, reamenajare apartament sau zugrăveli apartament 2 camere.

Inspirație pentru renovarea unui apartament cu 3 camere

În galeria foto de mai jos, am pregătit un proiect ce poate servi drept sursă de inspirație pentru ca tu să renovezi apartamentul cu stil, eleganța și să alegi un design care să se potrivească cu personalitatea ta!

sursa foto: design-homes.ru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.