Inspirație și sfaturi utile pentru a renovarea unei garsoniere în 2019

Inspirație și sfaturi utile pentru a renovarea unei garsoniere în 2019

Există o mulțime de persoane care doresc să își renoveze garsoniera sau apartamentul cu 2, 3, 4 camere în care locuiesc, dar nu știu să își calculeze un buget estimativ de la început și se lovesc de problema lipsei banilor.

Multe dintre aceste persoane au un buget limitat și acesta nu este suficient pentru planul pe care ei îl au cu respectiva locuință. Acest lucru se datorează faptului că oamenii nu sunt informați în ceea ce privește aceste prețuri 2019 renovare apartament și nu știu să își calculeze un buget estimativ pentru lucrarea pe care vor să o realizeze.

Atunci când vrei să te apuci de o astfel de lucrare pentru garsonieră sau apartamentul în care locuiești, ai două opțiuni:

1. Garsoniera este la gri – Acest lucru înseamnă că este o construcție nouă

Dacă garsoniera este la gri, înseamnă că deja ai toate aprobările și avizele necesare. Acest lucru te ajută să economisești timp și bani.

2. Vrei să redecorezi garsonieră – Acest lucru înseamnă că vrei să schimbi câte ceva în locuință

Dacă garsonieră trebuie redecorată și reamenajată, înseamnă că ai nevoie de aprobări, avize. Bineînțeles, acest lucru presupune cheltuirea unor bani și investirea unui timp necesar pentru aprobări. Dacă blocul este construit înainte de anul 1977, s-ar putea să ai nevoie și de o expertiză din partea unui inginer de structuri.

Important este de reținut că toate aceste lucruri durează timp și costa bani. Aprobările de la Primărie, dar și serviciile expertului durează minimum 30 de zile de la depunerea cererilor, iar costurile pot fi între 150-500 de euro, în funcție de locuință și de situație.

De asemenea, mai există și costurile cu echipa de renovări interioare. Pentru a primi o ofertă completă, Design Total te ajută cu o estimare de cost și cu o ofertă personalizată pentru tine și apartamentul său garsoniera ta. Nu trebuie decât să accesezi această pagină pentru a primi o ofertă din partea experților noștri.

Alegerea materialelor

Atunci când te hotărăști să începi proiectul, trebuie să te decizi și în privința materialelor alese. Bineînțeles că o calitate superioară a materialelor te va ajuta să te bucuri de o locuință fără probleme pentru o perioadă foarte mare de timp.

Alege țevi de calitate pentru instalațiile sanitare, dar și materiale de calitate pentru instalația electrică și pentru tâmplăria casei tale. Piesele de mobilier trebuie și ele să fie realizate din materiale calitative, rezistente în timp și care să nu se păteze sau să capete o culoare inestetică după curățare.

Pașii necesari pentru a renova o garsonieră de la zero

Pentru renovarea unei garsoniere de la zero, trebuie să începi cu decopertarea integrală a pereților și a tavanului. Apoi, continuă cu strângerea și debarasarea molozului și transportul acestuia. Ai grijă ca molozul să fie transportat la o groapă autorizată de gunoi pentru a nu risca amenzi usturătoare.

După acest pas, echipa de renovări interioare se va ocupa de schimbarea instalației electrice. Vestea bună este că echipa noastră are experți care te pot ajuta să schimbi instalația electrică și nu vei fi nevoit să cauți alți meseriași și să pierzi alt timp și alți bani.

Apoi, se vor schimba instalațiile sanitare din baie, precum și instalațiile termice din garsonieră.

După toți acești pași, începe renovarea propriu zisă a garsonierei tale care înseamnă: aplicarea gletului grosier pe bază de ipsos, aplicarea plasei de armare pentru pereții din BCA, refacerea glafurilor interioare, aplicarea gletului de finisaj, montarea sistemele din rigips pentru tavan, șlefuirea gletului și montarea gresiei și faianței.

Ultimii pași constau în montarea parchetului, dar și a ușilor și a aparatelor electrice, precum și a altor accesorii din garsonieră.

Inspirație pentru renovarea unei garsoniere în 2019

Pentru a obține o încăpere cu stil și eleganta, ți-am pregătit o galerie foto care să te inspire să renovezi în 2019. Echipa Design Total te ajută să obții finisaje perfecte, realizate cu ajutorul echipei noastre de meseriași cu experiență, iar pozele de mai jos îți oferă inspirația necesară pentru a decora cu stil o garsonieră micuță, dar superbă.

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

renovarea unei garsoniere

sursa foto: design-homes.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.