Tel: (+065) 9584 884 844
Email: contact@yoursite.com
Acasă Blog

Amenajare de la zero! Cum arată apartamentul de 3 camere din Păcii după amenajarea completă

0
amenajari-interioare-firme-bucuresti-apartamente-2-3-4-camere

Urmăreşte-ne întreaga renovare a apartamentului de 3 camere Militări

 

Săptămâna aceasta am scris un articol cu toate etapele de renovare pentru apartamentul de 3 camere situat în Militari sector 6. Fiind un apartament vechi în care nu s-au mai adus îmbunătăţiri de foarte mult timp a necesitat o renovare completă de la: decopertarea pereţilor până la schimbarea instalaţiilor electrice, sanitare, termice etc.

 

Vrem să vă aducem la cunoştinţă încă de la începutul articolului ca firma noastră Design Total, pune la dispoziţia clienţilor sai servicii la cheie pentru amenajări apartamente, renovări garsoniere, amenajare magazine, renovare spaţii comerciale.

 

Mai jos vrem să prezentăm zonele din acest apartament cu 3 camere şi ce îmbunatăţiri au fost aduse.

 

Zone renovare apartament:

 • Zona de living;
 • Zona de bucătărie;
 • Zona de baie mică;
 • Zona de baie mare;
 • Zona de hol;
 • Zona dormitor 1;
 • Zona dormitor 2.

 

Acum că am detaliat toate zonele unde au fost aduse îmbunătățiri prin renovarea completă a apartamentului, haideţi să le parcurgem pe fiecare în parte.

Amenajare living apartament

Livingul este cea mai importantă camere din apartament şi de aceea este foarte important să avem un living confortabil, primitor şi spaţios fără să-l aglomerăm cu mobilier.

Pentru amenajarea livingului din apartamentul de 3 camere mai sus menţionat s-a optat a fi vopsit în culoarea alb şi pe peretele din spatele colţarului să fie aplicată tencuială decorativă de culoare gri deschis.

renovat-apartament-3-camere-zona-Militari-costuriideipozepreturi-5
renovat-apartament-3-camere-zona-Militari-costuriideipozepreturi-5

 

pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii
pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii

Amenajare bucătărie apartament

Majoritatea bucătăriilor din blocurile vechi au bucătarii mici ceea ce face amenajarea acestora o adevărată provocarea. Pentru amenajarea acestei bucătari s-a montat o faianţă simplă în nuanţe de culori mov şi alb pentru a nu da impresia de îngustare. Pentru pardoseală sa optat pentru acelaşi parchet care a fost montat în tot apartamentul.

pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii-9
pret-renovare-apartament-2-camere-bucuresti-finisaje-fotografii-9

 

Amenajare baie mare apartament

Pentru amenajarea acestei băi din apartamentul de 3 camere a fost montat faianţă şi gresie în nuanţe de mov cu alb şi pentru un plus de design s-au montat panouri decorative.

Pentru obiectele sanitare s-a optat pentru o cadă pe colţ cu hidromasaj, chiuvetă cu picior, wc cu bazin ataşat, oglindă mare încastrată în perete.

Amenajare baie mică apartament

Fiind un wc de serviciu de mici dimensiuni, amenajarea unei astfel de încăperi uneori pune multe probleme atât pentru proprietari cât şi pentru constructor. Pentru acest wc de serviciu s-a montat faianţă şi gresie de culori deschise, mai exact pentru faianţă s-a ales un crem deschis şi pentru gresie un maro. Obiectele sanitare adică chiuveta  şi wc-ul au fost alese de mici dimensiuni pentru a nu obtura spaţiu.

 

Amenajare hol apartament

Holul unui apartament este foarte important atunci când vorbim de amenajarea acestuia fiind cartea noastră de vizită atunci când avem musafiri. Din acest motiv amenajarea unui hol trebuie gândit foarte bine.

Multe holuri din apartamentele vechi sunt lungi şi late la fel ca holul din acest apartament de 3 camere care mai are denumirea în popor de holuri stil vagon. Chiar dacă pare greu de decorat, totul stă în alegerea unor obiecte potrivite.

Amenajare dormitor 1 din apartamentul cu 3 camere

Pentru amenajarea acestui dormitor fiind şi dormitorul mic din acest apartament s-a mers tot pe culoarea alb şi pentru pardoseală s-a montat acelaşi timp de parchet.

Amenajare dormitor 2 din apartamentul cu 3 camere

La fel ca în cazul dormitorului mic şi în dormitorul mare să optat pentru aplicare vopsea lavabilă albă şi pentru pardoseală s-a mers pe acelaşi timp de parchet.

 

 

 

Amenajare bucătărie de apartament 4 camere Pantelimon – Mega Mall

0
Amenajare bucătărie de apartament, renovare interioare
Amenajare bucătărie de apartament, renovare interioare

Sfaturi şi idei amenajare bucătărie + balcon de apartament

Ştim cu toţi că bucătăriile din blocurile vechi nu sunt foarte generoase când vine vorba de amenajarea acestora. Aşadar trebuie ales cu grijă gresia şi faianţa, dar şi zugrăvirea pereţilor trebuie în nuanţe de culori cât mai deschise de preferat alb pentru a crea senzaţia de mărire.

 

Sfatul echipei Design Total este că pentru faianţă şi gresie să alegi culori cât mai deschise iar mobilă de bucătărie să fie realizată la comandă pentru a profita de fiecare centimetru în optimizarea bucătăriei.

 

În acest articol echipa Design Total şi-a propus să vă prezinte amenajarea unei bucătari + balcon de la zero şi care sunt etapele necesare. Această bucătărie + balconul face parte din amenajarea completă a apartamentului de patru camere situat în Pantelimon.

 

Vrem să vă aducem la cunoştinţă eventualilor clienţi că firma Design Total oferă servicii la cheie pentru amenajări sau renovări interioare apartamente, garsoniere, magazine și spaţii comerciale.

Solicită ofertă:

 

Etapele de renovare a unei bucătării de apartament:

 • Decopertarea bucătăriei până la placa de beton;
 • Aplicare glet grosier + glet finisaj;
 • Schimbarea instalaţiilor electrice;
 • Schimbarea instalaţiilor sanitare + scurgere;
 • Zugrăveli pereţi și tavane;
 • Montaj brâu faianţă;
 • Montaj gresie + chituire;
 • Montaj calorifer.

 

Acestea sunt etapele necesare pentru amenajarea unei bucătarii de la zero. Haideţi să parcurgem împreună fiecare etapă în parte.

 

 1. Decopertarea pereţilor şi a tavanelor

Prima etapă pentru amenajarea unei bucătari de la zero este de a fi decopertată atât pereţi cât și tavanele până la placa de beton.

 

 1. Aplicare glet grosier + glet finisaj

Pentru că s-a montat decât un brâu de faianţă în zona blatului de lucru majoritatea pereţilor cât şi tavanul au fost gletuiţi, şlefuiţi şi pregătiţi pentru aplicarea vopselei lavabile.

 

 1. Schimbarea instalaţiilor electrice

Apartamentul de 4 camere din Pantelimon a necesitat o renovare completă aşa că toate instalaţiile electrice (+ tabloul electric) au fost schimbate atât în dormitoare, băii cât şi pentru bucătărie. Pentru bucătărie au fost suplimentate circuitele electrice în zona blatului de lucru.

 

 1. Schimbarea instalaţiilor sanitare în bucătărie

Fiind un apartament vechi în care nu s-au mai adus îmbunătăţiri de foarte mult timp atât în băii cât şi în bucătărie s-au schimbat instalaţiile sanitare vechi cu unele noi din PPR.

 

 1. Zugrăveli interioare

După aplicarea gletului grosier şi gletului de finisaj am trecut la şlefuirea/uniformizarea gletului şi am aplicat amorsa necesară pentru îndepărtarea prafului. Odată cu uscarea amorsei am aplicat şi primul strat de lavabilă urmând ca după montajul gresiei şi faianţei să aplicăm şi ultimul strat de lavabilă.

 

 1. Montaj brâu faianţă în zona blatului de lucru la bucătărie

De cel puţin 2 ani întâlnim din ce în ce mai des proprietari care nu mai doresc montaj de faianţă pentru toată bucătăria şi doresc decât un brâu de faianţă în dreptul blatului de lucru. Pentru această bucătărie s-a optat pentru o faianţă simplă de culoare albă.

 

 1. Montaj gresie bucătărie

Pentru montajul gresiei în această bucătărie proprietarii acestui apartament au ales un model de gresie simplă în nuanţe de culori gri.

 

 1. Montaj calorifer bucătărie

Înainte de renovarea apartamentului, bucătăria nu era prevăzută cu nicio sursă de căldură, aşa că am decis să-i montăm un calorifer din aluminiu.

amenajare balcon de apartament

 

Cum alegi firma sau echipa de amenajări şi renovări interioare apartamente?

0
amenajarea unui apartament cu 2, 3, 4 camere, preţuri 2018

Iată câteva sfaturi de care trebuie să ţii cont înainte să-ţi renovezi apartamentul

 

Dacă în articolele anterioare am detaliat care sunt etapele pentru renovarea unui apartament la cheie, în acest articol vrem să-ţi detaliem cum să alegi firma sau echipa cu care să îţi amenajezi sau renovezi apartamentul.

Una din cele mai grele etape când vine vorba de amenajarea unui apartament este cum şi cu cine alegi să demarezi procesul de renovare a unui apartament fie că vorbim de un apartament cu 2, 3 sau 4 camere fie că vorbim de o garsonieră.

 

Foarte important este să nu te grăbeşti şi să pui în balanţă toate etapele de renovare şi când te vei decide să începi renovarea să alegi firma potrivită cu care nu vei avea nici o emoţie că renovare nu va decurge exact cum ţi-ai plănuit.

 

Iată câteva sfaturi când alegi firma de amenajări interioare:

 • Lucrează în baza unui contract;
 • Obţine un deviz defalcat;
 • Vezi etapele de plată;
 • Vezi termenul de execuţie;
 • Vezi cine se ocupă de achiziţionarea materialelor.

 

De ce să lucrezi în baza unui contract?

Lucrând în baza unui contract atât etapele de plată cât şi termenul de execuţie vor fi respectate şi nu vei avea nicio emoţie că ai plătit un avans şi respectiva firma sau echipa nu-ţi mai răspund la telefon. În ultimul timp găsim foarte mulţi proprietari nemulţumiţi că au plătit un avans din lucrare şi respectivi au telefoanele închise sau le aduc nenumărate motive să nu se mai prezinte la lucrare.

 

De ce ai nevoie de un deviz defalcat?

Dacă echipa sau firma de amenajări interioare cu care urmează să-ţi renovezi apartamentul îţi vor oferi un deviz defalcat, atunci vei înţelege ce lucrări vor fi aduse pentru întreaga sumă de manoperă şi care vor fi eşalonările de plată pentru fiecare etapă în parte.

 

De ce să verifici etapele de plată?

E bine ca în devizul cu lucrările de renovare să fie menţionate şi etapele de plată pentru fiecare etapă în parte. De exemplu firma noastră oferă 5 etape de plată când este vorba de o renovare completă a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

 

De ce să verifici termenul de execuţie?

Foarte important ca în contractul de prestări servicii să se regăsească şi termenul de execuţie pentru renovarea apartamentului tău. În cazul în care termenul de execuţie ţi se pare mult prea mare cere lămuriri de la firma de amenajări şi aşa vei înţelege de ce s-a oferit acest termen de execuţie.

 

De ce este important să ştii cine se ocupă de achiziţionarea materialelor de renovare?

Pentru achiziţionarea materialelor de renovare este important să ştii cine se ocupă de această etapă, pentru că necesită foarte mult timp şi e bine să ştii de la început dacă te ocupi tu sau firma cu care ai încheiat contractul.

 

Ştii care sunt etapele necesare pentru renovarea completă a unui apartament?

Vă prezentăm mai jos etapele necesare pentru renovarea unui apartament fie că vorbim de un apartament de 2 camere, 3 camere sau 4 camere:

 • Decopertarea integrală a apartamentului;
 • Debarasarea molozului rezultat din decopertări;
 • Dezafectat uşi, ferestre, obiecte sanitare;
 • Dezafectat instalaţii sanitare;
 • Dezafectat instalaţii termice;
 • Dezafectat instalaţii electrice;
 • Schimbat instalaţie electrică (conductor cupru);
 • Schimbat tablou electric + siguranţe;
 • Schimbat instalaţii sanitare băii + bucătărie;
 • Schimbat instalaţii termice (înlocuit calorifere);
 • Izolaţie pardoseală cu vată minerală + OSB;
 • Montaj tavane din rigips;
 • Montaj scafe din rigips;
 • Aplicare glet grosier;
 • Aplicare glet finisaj;
 • Aplicare tencuieli decorative;
 • Montaj gresie şi faianţă baie;
 • Montaj gresie şi faianţă bucătărie;
 • Montaj spoturi + bandă led pentru scafe şi tavane rigips;
 • Montaj parchet stratificat + accesorii;
 • Montaj obiecte sanitare baie;
 • Montaj obiecte sanitare bucătărie;
 • Montaj uşi de interior;
 • Montaj uşă intrare/metalică;
 • Montaj mobilier bucătărie;

 

Dacă vrei să discutăm despre proiectul tău, ne poți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930, poți utiliza secțiunea de Solicitare Ofertă Online 24/24 din site sau ne poți trimite un mesaj pe adresa de e-mail: contact@design-total.ro.

 

Amenajat apartament cu 3 camere Piaţa Iancului – Sfaturi – Idei – Preţuri 2018

0
Renovat apartament 3 camere piata iancului amenajat la cheie
Renovat apartament 3 camere piata iancului amenajat la cheie

Care sunt lucrăriile de renovare pentru un apartament cu 3 camere şi care sunt preţurile de manoperă

 

Săptămânile trecute am scris câteva articole despre renovarea apartamentului cu 4 camere din Calea Victoriei şi despre amenajarea apartamentului de 3 camere situat în Militari – Păcii.

În acest articol vrem să vă detaliem exact etapele ce au dus la o bună amenajare pentru apartamentul de 3 camere din Piaţa Iancului pe care îl puteţi găsi în portofoliu nostru.

Atunci când v-aţi hotărât să începeţi renovarea unui apartament fie că vorbim de un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, trebuie să ţineţi cont de o mulţime de lucruri şi să vă înarmați cu răbdare pentru că renovarea unui apartament nu este tocmai uşoară.

Din punctul nostru de vedere, este foarte important cu ce firmă sau cu ce echipă alegi să renovezi apartamentul tău. În ziua de astăzi sunt foarte mulţi „meseriaşi” în special pe sait-ul OLX care promit lucrări şi termene de excepţie pentru renovarea unui apartament, dar în final nu este tocmai aşa. Foarte mulţi dintre ei nu lucrează în baza unui contract şi pun mâna pe un avans din lucrare după care nu mai răspund la telefoane sau vin cu diferite motive.

Încă de la începutul acestui articol vrem să menţionăm că firma noastră Design Total lucrează în baza unui contract şi toate etapele de renovare se vor plătii eşalonat în funcţie de evoluţia lucrărilor.

Preţurile percepute de firma noastră pentru renovarea unui apartament sunt calculate pe metru pătrat amprentat. Preţul pe metru pătrat pentru amenajarea unui apartament pleacă de la 85 euro. În funcţie de complexitatea lucrărilor sau a finisajele superioare preţul de manoperă se poate modifica până la 120 euro pe metru pătrat amprentat.

Ce înseamnă asta?

EXEMPLE:
Renovare apartament 2 camere = 55 mp/suprafaţa utilă x 85 euro = 4.675 euro/manopera
Renovare apartament 3 camere = 70 mp/suprafaţa utilă x 85 euro = 5.950 euro/manopera
Renovare apartament 4 camere = 85 mp/suprafaţa utilă x 85 euro = 7.225 euro/manopera

Preţurile mai sus menţionate sunt cu titlu informativ. Dacă doriţi o ofertă personalizată pentru renovarea apartamentului tău nu ezita să ne contactezi.

Acum întorcându-ne la articolul nostru pentru detalierea lucrărilor de renovare a apartamentului cu 3 camere din Piaţa Iancului, iată toate etapele:

Decopertarea integrală a apartamentului;
Debarasarea molozului rezultat din decopertări;
Dezafectat uşi, ferestre, obiecte sanitare;
Dezafectat instalaţii sanitare;
Dezafectat instalaţii termice;
Dezafectat instalaţii electrice;
Schimbat instalaţie electrică (conductor cupru);
Schimbat tablou electric + siguranţe;
Schimbat instalaţii sanitare băii + bucătărie;
Schimbat instalaţii termice (înlocuit calorifere);
Izolaţie pardoseală cu vată minerală + OSB;
Montaj tavane din rigips;
Montaj scafe din rigips;
Aplicare glet grosier;
Aplicare glet finisaj;
Aplicare tencuieli decorative;
Montaj gresie şi faianţă baie;
Montaj gresie şi faianţă bucătărie;
Montaj spoturi + bandă led pentru scafe şi tavane rigips;
Montaj parchet stratificat + accesorii;
Montaj obiecte sanitare baie;
Montaj obiecte sanitare bucătărie;
Montaj uşi de interior;
Montat uşă intrare/metalică;
Montaj mobilier bucătărie.

Lucrările enumerate mai sus fac parte din renovarea completă a apartamentului de 3 camere situat în Piaţa Iancului.
Vă invităm să urmăriţi mai jos o parte din renovarea apartamentului sau puteţi vizita secţiunea portofoliu pentru mai multe proiecte realizate de firma noastră Design Total.
Vă mulţumim pentru interesul acordat firmei noastre şi dacă doriţi o ofertă personalizată ne puteţi contacta prin formularul ,,SOLICITĂ OFERTĂ 24/24“ şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Iată cum arată apartamentul înainte şi după renovare:

Zona de bucătărie


Zona de dormitor 1

Zona de dormitor 2

Aplicare tencuiala decorativa interior si exterior preturi 2018

Zona de baie

renovat baie mica din apartament de 3 camere

montaj si amenajat baie superba apartament 3 camere

Zona de hol

cum arata un hol dupa renovarea apartamentului

 

 

amenajare apartament 3 camere superb
amenajare apartament 3 camere superb

 

Alege o firmă serioasă pentru o renovare sau amenajare de excepţie

0
Alege firma de amenajari interioare potrivita pentru tine
Alege firma de amenajari interioare potrivita pentru tine

 

Cum alegi firma de amenajări sau renovări interioare potrivită pentru nevoile tale!

 

În ziua de astăzi este din ce în ce mai greu să găseşti o firmă de amenajări interioare serioasă şi să răspundă cerinţelor tale, fără a fi nevoit să întâmpini nenumărate probleme legate de termene de execuţie sau servicii de o calitate scăzută.

 

De ce să alegi firma Design Total?

 

Am scris într-un articol anterior “Cum alegi firma sau echipa de amenajări şi renovări interioare apartamente“ în care am menţionat ce trebuie să ai în vedere când alegi o firma de amenajări interioare să se ocupe de renovarea completă a apartamentului tău.

 

Alegând să lucrezi cu firma noastră îţi vom pune la dispoziţie nenumărate avantaje şi servicii care te vor face mândru că ai ales să lucrezi cu noi.

Care sunt aceste servicii?

 

 • Debarasarea mobilierului vechi;
 • Manipularea şi debarasarea molozului;
 • Manipularea şi achiziţionarea materialelor de renovare;

 

Acestea sunt decât 3 servicii care te vor ajuta să economiseşti banii şi timpul. Te invităm să ne contactezi să stabilim o întâlnire urmând să-ţi întocmim un deviz defalcat pentru renovarea apartamentului tău.

 

Care sunt etapele pentru renovare unui apartament?

 

Dacă te-ai hotărât să începi renovarea apartamentului tău, cu siguranţă îţi vin în cap nenumărate idei şi probleme cum ar fi, cu ce să începi prima dată, cât o costa întreaga renovare, cât durează întregul proces de renovare, cine se ocupă de achiziţionarea materialelor, cum debarasezi tot molozul şi tot aşa.

 

Avem o veste bună pentru tine! Firma Design Total oferă servicii la cheie pentru renovarea sau amenajarea unui apartament, chiar dacă ai un apartament de 2, 3 sau 4 camere firma noastră este alături de tine. Pentru a avea o viziune a cum decurge întreaga renovare, îţi vom detalia mai jos etapele principale pentru o amenajare la cheie.

 

Etapa 1

1. Decopertare pereţi
2. Decopertare tavane
3. Decopertare gresie balcon
4. Decopertare plinte
5. Decopertare gresie hol
6. Decopertare plinte
7. Decopertare faianţă baie
8. Decopertare gresie baie
9. Demolare panou frontal cadă
10. Demolare perete acces baie ( BCA)
11. Decopertare parchet laminat
12. Demontare plinte (PVC)
13. Decopertare faianţă bucătărie
14. Decopertare gresie bucătărie
15. Demolare spalet lateral / ex cămară
16. Demontare uşă balcon
17. Demontare foi de uşă
18. Demontare tocuri
19. Depozitare deşeuri rezultate în saci tip rafie
20. Curăţenie pe casa scărilor după debarasare

 

Etapa 2

1. Dezafectare instalaţie sanitară baie
2. Dezafectare instalaţie sanitară bucătărie
3. Dezafectare instalaţie electrică
4. Demontare tablou
5. Demontare radiatoare
6. Schimbat instalaţie electrică
7. Cablare FY 2,5 cupru masiv/prize în limita a 6 poziţii
8. Cablare FY 1,5 cupru masiv/iluminat poziţii existente (bucătărie 1 poziţie)
9. Cablare TV
10. Cablare date
11. Montaj cutie tablou + siguranţe Schneider
12. Schimbat instalaţie sanitară baie PPR (polipropilenă)
13. Confecţionare alimentare apă pentru cădiţă tip Walk
14. Confecţionare traseu alimentare + scurgere MSR (maşina de spălat rufe)
15. Schimbat instalaţie sanitară bucătărie PPR
16. Confecţionare alimentare + scurgere MSV (maşina de spălat vase)
17. Confecţionare traseu scurgere tip rigolă
18. Schimbat trasee scurgere baie
19. Schimbat trasee scurgere bucătărie

 

Etapa 3

1. Amorsare pregletuire
2. Reparaţii necesare a pereţilor în urma debitărilor pentru instalaţia electrică
3. Reparaţii necesare a pardoselilor în urma debitărilor pentru instalaţia electrică
4. Aplicare glet tip grosier
5. Aplicare plasă de armare/pereţi de BCA
6. Îndreptarea suprafeţelor de balcon/aplicare adeziv
7. Aplicare tencuială decorativă/balcon
8. Confecţionare perete de compartimentare acces baie
9. Confecţionare gol de uşă
10. Montaj vată minerală
11. Placare cu gips carton faţă normal/verso mediu umed
12. Confecţionare nişă interioară/mascare trasee sanitare
13. Confecţionare din BCA cădiţă tip Walk În 120/80
14. Aplicare hidroizolaţie pe bază de LATEX
15. Aplicare colţare de aluminiu
16. Îndreptarea suprafeţelor baie/aplicare adeziv
17. Demontare/confecţionare nişă mascare traseu frigorific AC (bucătărie)
18. Foliere/izolare uşă intrare
19. Foliere/izolare ferestre
20. Montaj rigolă

 

Etapa 4

1. Aplicare glet tip finisaj
2. Montaj faianţă baie h 2 m
3. Montaj gresie baie
4. Montaj gresie bucătărie
5. Montaj gresie balcon
6. Montaj gresie cămară
7. Montaj gresie hol
8. Montaj plinte balcon + bucătărie + cămară + hol
9. Şlefuire, uniformizare glet
10. Amorsare prevopsire cu lavabilă
11. Aplicare lavabilă albă
12. Aplicare chit de rosturi faianţă
13. Aplicare chit de rosturi gresie
14. Montaj lavoar
15. Montaj vas toaletă normal
16. Montaj baterii
17. Montaj accesorii baie
18. Montaj prize
19. Montaj întrerupătoare
20. Montaj corpuri de iluminat

Amenajare completă! Amenajare apartament cu 3 camere la cheie în zona Păcii – Militari

0
Firma amenajari si renovari interioare apartamente Bucuresti
Firma amenajari si renovari interioare apartamente Bucuresti

Care sunt etapele pentru renovarea unui apartament cu 3 camere de la zero

 

Săptămâna trecută am scris un articol în care am detaliat toate etapele necesare pentru renovarea unui apartament cu 4 camere situat în Piaţa Victoriei.

 

În acest articol vreau să vă detaliez renovarea completă a unui apartament cu 3 camere situat în Militari – Păcii. În acest apartament nu a mai fost aduse îmbunătăţiri de foarte mulţi ani şi din acest motiv a necesitat o renovare completă.

 

Încă de la începutul articolului vrem să vă aducem la cunoştinţă că firma Design Total oferă servicii la cheie pentru amenajări sau renovări interioare pentru apartamentele cu 2 ,3 sau 4 camere, dar şi pentru magazine/spaţii comerciale.

 

Acum întorcându-ne la renovarea completă a apartamentului cu 3 camere mai sus menţionat vă vom detalii etapele şi serviciile aduse acestuia.

 

Etapele de renovare completă a apartamentului cu 3 camere:

Demontare + debarasare mobilier vechi;

Decopertare până la placa de beton;

Demontare uşi + tocuri + geamuri;

Refacerea integrală a instalaţiilor electrice;

Refacerea instalaţiilor termice;

Refacerea instalaţiilor sanitare;

Izolarea pereţilor exteriori;

Aplicarea gletului grosier + montaj colţare aluminiu;

Montaj uşi interioare;

Montaj uşa metalică/intrare;

Montaj geamuri termopan;

Aplicare şapă autonivelantă;

Aplicare glet de finisaj;

Montaj faianţă şi gresie baie mare;

Montaj faianţă şi gresie baie mică;

Montaj parchet laminat + accesorii;

Montaj obiecte sanitare;

Montaj calorifere dormitoare;

Montaj calorifer baie mare;

Montaj corpuri iluminat;

Montaj aparate electrice.

 

Acestea sunt lucrările importante aduse pentru renovarea completă a apartamentului cu 3 camere din Militari. Pentru că ne dorim să facem lucrurile cât mai detaliate, haideţi să parcurgem fiecare etapă în parte.

 

 1. Decopertare apartament + debarasare mobilier vechi

Aşa cum v-am detaliat în descrierea articolului, în acest apartament nu au mai fost aduse îmbunătăţiri de foarte mult timp şi am optat pentru decopertarea integrală a apartamentului şi totodată proprietara ne-a solicitat că odată cu debarasarea molozului rezultat din decopertări să debarasăm şi toată mobila veche din acest apartament.

 

 1. Demontare uşi + tocuri + geamuri

Pentru că vorbim de o renovare completă era necesar schimbarea uşilor, atât uşile de interior cât şi uşa de la intrare care era într-o stare foarte deteriorată. Odată cu înlocuirea uşilor de interior au fost schimbate şi geamurile vechi cu unele noi din gama Rehau 5 camere albe.

 1. Schimbarea instalaţiilor electrice + tablou electric

Fiind un apartament vechi toată instalaţia electrică era pe conductor electric de aluminiu. Toată instalaţia electrică pentru acest apartament a fost refăcută în totalitate pe conductor de cupru atât pe prize cât şi pe iluminat. Instalaţia electrica pentru acest apartament a fost suplimentată cu circuite extra în zona bucătăriei, living şi baie.

 1. Refacerea instalaţiilor termice

Caloriferele vechi din fontă au fost schimbate cu unele noi din aluminiu, schimbându-se totodată şi ţevile vechi din coloană cu unele noi din cupru.

 1. Refacerea instalaţiilor sanitare

În ambele băi din acest apartament şi pentru bucătărie instalaţiile sanitare au fost înlocuite cu ţevi şi scurgeri noi din PPR.

reamenajare aartament 3 camere , schimare instalatii sanitare

 1. Izolarea pereţilor exteriori

Pentru pereţi din exteriorul apartamentului am optat pentru o izolaţie realizată din profile de rigips şi vată minerală. Înainte de realizarea structurii de rigips am aplicat un material bituminos pentru o mai bună izolaţie.


montaj peretisi tavane rigips preturi

 1. Aplicare glet grosier + colţare aluminiu

După decopertarea întregului apartament până la placa de beton am amorsat tot apartamentul pentru a îndepărta orice urmă de praf. Am trecut la montajul colţarelor de interior pentru glafuri, după care am aplicat gletul grosier din gama Ceresit CT 126.

zugraveli interioare apartamente aplicat glet
zugraveli interioare apartamente aplicat glet

 

 1. Montajul uşilor de interior

Acum că am terminat aplicarea gletului grosier şi odată cu el o mare parte din mizerie, am montat şi uşile de interior. După ce s-a uscat spuma, am protejat uşile cu folie de plastic.

 1. Montaj uşa metalică

Imediat după montarea uşilor de interior am montat şi uşa metalică de la intrare pentru a reface toate glafurile din jurul uşilor.

preturi montaj usa metalica renovare apartament
preturi montaj usa metalica renovare apartament

 

 1. Montaj geamuri termopan

Pentru geamurile din termopan s-a optat pentru gama Rehau de 5 camere. Au fost schimbăte toate geamurile din tot apartamentul, mai puţin închiderea balconului.

amenajre aparatament 3 camere 2018 militari
amenajre aparatament 3 camere 2018 militari

 

 1. Aplicare glet de finisaj

După ce am montat uşile de interior şi toată tâmplăria geamurilor s-au refăcut toate glafurile acestora, după care am trecut la aplicare primului strat de glet pentru finisaj. Pentru renovarea acestui apartament s-au aplicat 3 straturi de glet de finisaj, urmând a fi uniformizat prin şlefuire.

 1. Montaj faianţă şi gresie în baie mare

Odată cu schimbarea instalaţiilor sanitare + scurgerile s-au îndreptat pereţi şi s-a turnat o şapă semiumedă pentru montajul de faianţă şi gresie. Pentru această baie s-a optat pentru nuanţele de faianţă şi gresie în alb şi mov la fel ca şi in cazul băilor din apartamentul de 4 camere din Calea Victoriei.

montaj gresiesi faianta amenajare apartament preturi
montaj gresiesi faianta amenajare apartament preturi
 1. Montaj faianţă şi gresie în baie mică

La fel ca şi în cazul băi mari şi pentru baia mică s-au schimbat toate instalaţiile sanitare, s-au îndreptat pereţi şi s-a montat gresie şi faianţă în nuanţe de crem pentru faianţă şi maro pentru gresie.

amenajare baie mica de apartament 3 camere 2018
amenajare baie mica de apartament 3 camere 2018

 

 1. Montaj parchet laminat + accesorii

Pentru montajul parchetului laminat s-a optat pentru un model simplu de 8mm. Montajul parchetului a fost realizat dintr-o bucată pentru a nu mai folosi praguri de trecere din hol în dormitoare.

 1. Montaj obiecte sanitare

Pentru ambele băii, după ce s-a montat gresia şi faianţa şi au fost chituite la fel, iar tavanul a fost dat la gata cu lavabil, am montat toate obiectele sanitare: cadă, wc, chiuvetă etc.

montaj obiecte sanitare dupa renovarea apartamentului
montaj obiecte sanitare dupa renovarea apartamentului

 

 1. Montaj calorifere dormitoare

Schimbarea caloriferelor vechi au fost schimbate cu nişte calorifere noi de aluminiu şi totodată au fost schimbate şi ţevile din coloană cu unele de cupru. Echipa Design Total stă la dispoziția ta pentru a te ajuta cu cele mai bune sfaturi.

 

Așteptăm să ne contactezi telefonic pentru a discuta detaliile despre lucrarea pe care dorești să o faci sau poți să ne trimiteți un e-mail cu toate ideile pe care le ai, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp.

Renovare completă baie! Etape pentru renovarea unei băi de apartament

0

Ghid renovare baie apartament 2 camere

 

Săptămâna trecută am scris un articol pentru renovarea completă a unei băi dintr-un apartament cu 4 camere situat în Calea Victoriei.

Astăzi vrem să vă detaliem în acest articol renovarea unei băi de mici dimensiuni, mai exact 1,90mp x 2,10mp.

 

Foarte mulţi proprietari de apartamente vechi se confruntă cu o problemă atunci când se apucă de renovarea unei băi. Având un spaţiu foarte restrâns este o adevărată provocare să amenajezi o baie din apartamentele sau garsonierele vechi faţă de cele construite recent.

 

Ce restricţii ai când vrei să amenajezi o baie mică?

 

Dimensiunile restrânse ale băii ce urmează a fi amenajată aduce cu ea şi o serie de restricţii de care ar trebui să ţineţi cont.

 

Iată restricţiile:

Alegerea culorilor pentru faianţă şi gresie;

Alegerea finisajelor din baie;

Alegerea mobilierului de baie;

Alegerea obiectelor sanitare;

Alegerea accesoriilor de baie;

Alegerea corpurilor de iluminat.

 

Fiind o baie de mici dimensiuni trebuie să uiţi de obiectele sanitare sau mobilierele de baie masive la fel şi în cazul căzilor masive.

 

Acum că v-am detaliat mai sus care sunt restricţiile pentru amenajarea unei băi de mici dimensiuni, vrem să vă detaliem în ce-a constat amenajarea băi din imagine.

 

Etapele renovării complete a băii de apartament:

Decopertare de gresie şi faianţă + zugrăveală până la beton;

Debarasarea obiectelor sanitare vechi + molozul;

Montaj instalaţii sanitare;

Refacere instalaţiilor electrice;

Îndreptarea pereţilor  înainte de montajul faianţei;

Turnat şapă semiumedă;

Montaj + chituire faianţă;

Refăcut glafuri uşă;

Realizat mască pentru bazin wc îngropat;

Tras circuite electrice suplimentare pentru ventilator şi priză baie;

Montaj gresie + chituire baie;

Montaj scurgere maşină de spălat;

Montaj uşă + accesorii;

Montaj cadă dreaptă;

Montaj chiuvetă;

Montaj wc;

Montaj accesorii baie.

 

Firma Design Total vă pune la dispoziţie echipe specializate pentru amenajări sau renovări apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Tot ce trebuie să faceţi este să ne solicitaţi o ofertă de preţ 24/24 ore.

 

Vă mulţumim pentru intersul acordat firmei noastre! Dacă ţi-a plăcut articolul nostru te rugăm să ne susţii cu o distribuire pe FACEBOOK.

 

Termenul unei lucrări de renovare apartament – De ce se depășește și cum să eviți asta

0
om stresat

Termenul unei lucrări de renovare – De ce se depășește și cum să eviți asta

Vă povesteam în articolul anterior despre sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când înlocuiești instalațiile sanitare și electrice, dar și despre cum să alegi o firmă de amenajări interioare apartamente.

Astăzi, vrem să discutăm împreună despre termenul unei lucrări de renovare. De ce se depășește și cum poți evita această situație?

Ai decis că este timpul să îți renovezi apartamentul, garsoniera sau să renovezi un spațiu comercial. Ai un buget stabilit, un termen limită și abia aștepți să începi lucrarea.

Cu toții știm că mereu se întâmplă ca termenele inițiale să fie depășite, iar ca bugetul să fie mai mare decât ne așteptam. Este tare neplăcut, însă aceste cazuri sunt foarte dese.

De ce se întâmpla asta și cum poți să eviți cât mai mult ca termenul inițial să fie depășit? Vrem să vă povestim acest lucru, mai pe larg, în articolul de mai jos.

Lucrări de renovare întârziate

Nimeni nu își dorește să fie nemulțumit, să aibă nervii întinși la maximum sau să fie nevoit să dea vina pe cineva pentru că lucrarea întârzie foarte mult în a fi finalizată.

Calculează timpul dedicat lucrării, luând în calcul și autorizațiile necesare

Fie că vorbim de autorizații de la stat sau autorizații de la vecini, trebuie să iei în calcul toate aceste lucruri atunci când vine vorba de renovarea unui spațiu.

Dacă se întâmplă să ai vecini pretențioși, trebuie să fii foarte strict în ceea ce privește respectarea orelor de liniște. De asemenea, există și vecini care își doresc liniște și în afara orelor obligatorii. Aceștia sunt vecinii care au copii mici sau vecinii în etate. Oricare ar fi situația, nu uita să îți anunți vecinii că începi lucrările de renovare, să îți ceri scuze față de ei și să îi rogi să îți ofere înțelegerea cuvenită.

amenajari interioare - firma de constructii

Ia în calcul și demolarea pereților

Dacă dorești să recompartimentezi spațiul, ai nevoie de autorizație de construcție. Fie că vorbim despre un spațiu comercial sau de garsonieră proprie, proiectul trebuie să fie semnat și ștampilat de către un arhitect, apoi autorizat.

Problema este că aceste termene nu sunt niciodată fixe. Chiar dacă ar trebui să fie, termenele depind foarte mult de orașul în care stați, de primărie, de arhitect, etc.

Nu trebuie să te descurajezi, însă! Toate lucrurile se fac cu răbdare.

Echipa de constructori

Fie că vorbim de construirea unei case sau de renovarea unui apartament, a unei garsoniere sau a unui spațiu comercial, trebuie să ai grijă ce echipa de constructori alegi.

Pentru amenajări spații interioare și zugrăveli interioare, echipa Design Total stă la dispoziția ta! O mulțime de lucruri depind de profesionalismul echipei cu care pornești la drum.

Design Total este o echipă care se dedică clienților săi, suntem transparenți și promitem profesionalism, înainte de toate.

Mai multe detalii despre Design Total poți găsi chiar aici. 

Alegerile făcute de tine

Dacă încă nu te-ai hotărât unde pui parchet, unde pui tapet pe perete și unde dorești să fie poziționată mobila, echipa de constructori s-ar putea să fie nevoită să întârzie lucrările.

Fii sigur pe deciziile pe care le iei de la început și încearcă să nu te abați din drum.

Lucrările neprevăzute

În orice spațiu sau apartament vor exista, cel mai probabil, lucrări neprevăzute. Există lucrări care apar în majoritatea cazurilor, însă există și excepții care pot întârzia execuția lucrării.

Dacă dorești ca totul să iasă că la carte, nu trebuie decât să te echipezi cu multă răbdare.

amenajari interioare - firma de constructii

Concluzii

Înainte de a începe un proiect, alege o echipă profesionistă cu care să lucrezi. Urmărește cu atenție portofoliul acestei echipa, documentează-te, apoi discută cu persoanele pe care le-ai ales pentru a stabili detaliile proiectului.

Echipa Design Total îți pune la dispoziție portofoliul ei, cu proiecte transparente, frumoase și de care suntem foarte mândri.

După ce ai stabilit un termen aproximativ al lucrării, dar și un buget, nu uita să aloci câteva zile și pentru lucrările neprevăzute, dar să ai pregătit și un mic buget pentru aceste lucrări.

Dacă vrei să discutăm despre proiectul tău, ne poți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930, poți utiliza secțiunea de Solicitare Ofertă Online 24/24 din site sau ne poți trimite o adresă de e-mail pe: contact@design-total.ro.

Sfaturi pentru renovare apartament – Despre instalațiile electrice și sanitare

0
Design Total

Atunci când iei decizia de a renova un apartament, trebuie să ții cont de o mulțime de lucruri. În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că renovarea unui apartament constă în timp petrecut pentru ca proiectul să fie așa cum îți dorești, dar costă și bani. Lucrurile calitative nu sunt ieftine, însă le poți obține și cu un buget mediu.

De asemenea, este important să știi și cu ce echipă lucrezi, dacă este serioasă, dacă îți va oferi un rezultat final exact așa cum l-ai așteptat și dacă te poți baza pe membrii echipei că vor lucra la reamenajarea apartamentului tău ca și când ar fi vorba de propria lor casă.

Din fericire, echipa Design Total se bazează pe un portofoliu bogat, cu care ne mândrim, pe o mulțime de clienți mulțumiți, dar și pe faptul că noi știm ce înseamnă calitatea și știm să o apreciem și să o livrăm clienților noștri.

Ce trebuie să știi înainte de a începe lucrările pentru renovare?

În articolul anterior, v-am prezentat câteva sfaturi pentru a economisi timp și bani atunci când renovezi apartamentul.

Ai nevoie de un buget stabilit, de timp dedicat lucrării, dar și de multă răbdare. Lucrurile frumoase nu se pot face peste noapte, iar lucrarea ta de renovare este unul dintre acele lucruri.

Pe lângă redecorarea și partea creativă a lucrurilor, trebuie să aveți grijă și de partea tehnică. Când spunem „parte tehnică”, ne referim la instalațiile tehnice și la instalațiile sanitare.

Atunci când decideți să renovați un apartament, sfatul nostru este să înlocuiți toate instalațiile termice, sanitare și electrice, mai ales dacă vorbim de un spațiu care nu a mai fost renovat de peste 20-30 de ani.

instalatii electrice

Despre instalațiile sanitare

Instalațiile sanitare trebuie înlocuite, însă dacă alegeți țevile de polipropilenă, puteți face economii serioase în ceea ce privește instalația sanitară. Folosiți polipropilenă pentru instalațiile cu apă deoarece este mai ieftină decât cuprul său decât țeava zincată. De asemenea, durata de viață a polipropilenei este de aproximativ 50 de ani.

Bineînțeles, cea mai bună alegere este cuprul. Este un material rezistent, durata de viață depășește cu ușurime 50 de ani, iar voi nu veți avea probleme niciodată cu această instalație.

Nu uitați că trebuie să evitați complet alte materiale ieftine pentru instalațiile sanitare!

Despre instalațiile electrice

Înainte de a schimba instalația electrică, ai nevoie de un proiect în conformitate cu normativele existente.

Nu trebuie să apelați la cele mai ieftine materiale. Gândește-te că lucrarea făcută acum trebuie să reziste pe o perioadă cât mai mare de timp pentru ca tu să nu ai probleme niciodată cu ea. Echipa Design Total o să vă ajute să economisiți bani prin calcularea cât mai exactă a materialului de care aveți nevoie. Alegeți instalațiile electrice din aluminiu pentru calitate garantată!

Pentru a schimba instalația electrică, nu ai nevoie de schiță veche de proiect deoarece noul proiect nu se va conecta la vechiul proiect.

Pentru a instala prize și întrerupătoare, trebuie să porți o discuție cu electricianul. Astfel, veți stabili de la bun început ce electronice vor exista în casă și unde, dar și de locurile în care ai dori să fie instalate întrerupătoarele.

Despre tâmplărie

După ce detaliile despre instalațiile electrice și instalațiile sanitare sunt puse la punct, nu ne rămâne decât să alegem tâmplăria geamurilor. Geamurile pot fi comdante direct de la producător.

Stabilește de la început ce geamuri trebuie să iei și discuta cu un producător pentru a obține o reducere substanțială.

Echipa Design Total stă la dispoziția ta pentru a te ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Așteptam să ne contactezi telefonic (0765.924.930) pentru a discuta detaliile despre lucrarea pe care dorești să o faci sau poți să ne trimiteți un e-mail (contact@design-total.ro) cu toate ideile pe care le ai, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp.

De asemenea, poți să apelezi și la serviciul nostru „Solicită o ofertă online 24/24”. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar noi te vom contacta.

Echipa Design Total te așteaptă la o cafea pentru a discuta despre visul tău pe care vrei să îl transformi în realitate. Nu ezită să arunci o privire peste portofoliul nostru, să te convingi că lucrurile pe care le facem noi sunt de calitate superioară, iar metodele noastre sunt puse în practică de specialiști experimentați și apoi așteptăm să ne suni!

Proiectele realizate de către echipa Design Total se bazează pe încrederea cu care noi acționăm, pe seriozitatea pe care o oferim clienților și pe multă experiență!

sursa foto: Pixabay

Preturi Amenajari Renovari Interioare Apartamente 2018

1

Obiectivul de baza al echipei noastre este de a oferi servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului.

Echipele noastre de meseriasi vin in intampinarea clientilor cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive, care vor transforma realizarea unei amenajari interioare intr-un proces placut pentru acestia. Onorarea cu promptitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din echipa noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

-Preturi manopera amenajat sau renovat garsoniera zugravit garsoniere Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) apartament (apartamente) 2 Camere Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) apartament (apartamente) 3 Camere Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) apartament (apartamente) 4 Camere Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) magazin (magazine)  Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) spatiu comercial (spatii comerciale) Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) sediu birou (sedii birouri)  Bucuresti

-Preturi manopera amenajat (amenajari) sau renovat(renovari) salon infrumusetare (saloane infrumusetare)  Bucuresti

Mentionam ca preturile afisate sunt cu titlu INFORMATIV si sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarilor.

.


NR. CRT
ACTIUNE MASURA PRET/RON
1 DECOPERTARI, DEMOLARI
DEMOLAT ZIDARIE MC 110 RON
DEMOLAT ZIDURI, FUNDATII, PLACI DE BETON MC 200 RON
DECOPERTAT TENCUIALA MP 8 RON
DECOPERTAT GLET, LAVABILA MP 8 RON
DECOPERTAT GRESIE/FAIANTA MP 10 RON
DECOPERTAT MOZAIC – DECOPERTAT SAPA  DE NIVEL MP 12 ROM
DEMONTAT PARCHET MP 4 RON
DEMONTAT MOCHETA MP  4 RON
2 ZUGRAVELI
TENCUIT BRUT INTERIOR (PLASA) MP 15-17 RON
TINCI MP 4-6 RON
PLASA+ADEZIV MP 10 RON
GLET GROSIER MP 12 RON
GLET FINISAJ MP 8 RON (stratul)
SLEFUIT, UNIFORMIZAT GLET MP 3 RON
AMORSA PERETE MP 2 RON (stratul)
VOPSEA LAVABILA ALBA DE INTERIOR

APLICARE VOPSEA PE BAZA DE LATEX

APLICARE VOPSEA TIP EPOXIDICA

MP

MP

MP

5 RON(stratul)

25 RON

45 RON

VOPSEA LAVABILA COLORATA DE INTERIOR MP 8 RON(stratul)
GLAFURI, USI, FERESTRE ML 32 RON
COLTARE ALUMINIU ML 2,5 RON
PACHET COMPLET ZUGRAVIT

DEBITARE PERETE BUCATARIE (sub ferestra) 120 X 140

DEBITARE PERETE BUCATARIE (sub ferestra) 150 X 140

 

350 RON

400 RON

3                                      PLACARE GRESIE SI FAIANTA
PLACARE SIMPLA GRESIE/FAIANTA+ROSTURI

PLACARE FAIANTA 10×10 cm

MP

MP

 RON

45-55 RON

PLACARE MOZAIC MP 60 RON
PLINTA ML 5-7 RON
PLACARE MARMURA/TRAVERTIN MP 45 RON
PLACARE CU GRESIE SCARI

PLACARE MOZAIC

PLACARE IMITATIE DE PIATRA DIN IPSOS 

PLACARE IMITATIE DE PIATRA DIN POLISTIREN

APLICARE       STICLA COLORATA TIP LACOBEI

(bucatarie brau blat de lucru)

ML

MP

MP

MP

MP

50 RON

55 – 65 RON

45 RON

 

45 RON

300 RON

4 PLACARE RIGIPS
PLACARE PERETI PE STR.METALICA MP 20 RON
PLACARE PERETI FARA STR. METALICA MP 15 RON
PLACARE TAVAN PE STR. METALICA MP 25 RON
MONTAJ PERETI DESPARTITORI MP 25-35 RON
PLACARE TAVAN CASETAT MP 20 RON
SCAFE, GRINZI RIGIPS ML 30 RON
PLACARE TAVAN PE STR. METALICA CU IZOLATIE MP 35 RON
5 PLACARE PARCHET, MOCHETA, TAPET
MONTAT PARCHET LAMINAT INCLUSIV PLINTA MP 12 RON/8MM
MONTAT PARCHET STRATIFICAT MP 15-17 RON
MONTAT PARCHET MASIV, EXOTIC MP 37 RON
RECONDITIONAT PARCHET TIP MASIV MP 40 RON
MONTAT MOCHETA MP 10 RON
TERMINALE MOCHETA/PARCHET

ALICARE TARKETT  PERETII

APLICARE TARKETT PARDOSEALA

ML

MP

MP

10 RON

15 RON

17 RON

MONTAT PLINTA DE LEMN ML 10 RON
MONTAT TAPET MP 15 RON
6 TURNAT SAPE
SAPA AUTONIVELANTA MP 10 RON
 SAPA DE NIVEL (EGALIZARE)  MP   12-15 RON
7 TERMOIZOLATIE FATADA
MONTAT TERMOSISTEM MP 30-40 RON
TENCUIELI DECORATIVE SAU STRUCTURATE TIP MARMOFIX, GRANOPOR MP 20-30 RON
VOPSEA LAVABILA DE EXTERIOR MP 7-10 RON(stratul)
MONTAJ LAMBRIU MP 30 RON
8 RIDICARE CONSTRUCTIE NOUA
SAPATURI FUNDATII MC 45 RON
COFRAJE (TEGO, DOKA) MP 28 RON
POPIRE BUC 10 RON
FASONAT SI MONTAT ARMATURA KG 2 RON
TURNAT BETON IN FUNDATII MC 25 RON
TURNAT BETON MANUAL IN GRINZI, PLANSEE, STALPI MC 28 RON
SCARI DIN BETON ARMAT ML 65 RON
ZIDARIE DE CARAMIDA MC 100 RON
ZIDARIE BCA MC 90 RON
TENCUIALA EXTERIOARA MP 17 RON
9 INSTALATII ELECTRICE
INLOCUIT INSTALATIE ELECTRICA CAMERA 300 RON (3 APARATE)
CABLARE DATE UTP CAT 6 CAMERA
MONTAJ TABLOU ELECTRIC + 4 Sigurante LOCUINTA 400 RON
MONTAJ CORPURI ELECTRICE BUC 20 – 45 RON
 CIRCUIT SEPARAT+SIGURANTA BUC 150 RON
APARAT ELECTRIC SUPLIMENTAR

REPOZITI7ONAT/COBORAT INTRERUPATOARE-COMUTATOARE

CABLARE CIRCIT DATE

CABLARE CIRCIT TV

Montaj siguranta tip modul  = 20 ron/buc

Montaj siguranta tip diferential = 40 ron/buc

Coborare intreruptore /comutatoare la cota de 90 cm fata de pardoseala = 40 ron/buc 

Repozitionat sursa iluminat  = 85 lei (pozitia)

70 RON

40 RON/BUC

100 RON

100 RON

10 INSTALATII TERMICE SI SANITARE
MONTAJ, RACORDARE CENTRALA BUC 450 RON
MONTAJ CALORIFER/CUPRU AP BUC 250 RON
MONTAJ CALORIFER CUPRU CENTRALA BUC 200 RON
MONTAJ CALORIFER/PEXAL CENTRALA BUC 160 RON
MONTAJ CALORIFER/PPR AP BUC 180 RON
MONTAJ CADA STANDARD (DREPTUNGHIULARA)

MONTAJ CADA + PANOU STICLA

CABINA DUS (STANDARD)

MONTAJ CABINA DUS CU HIDROMASAJ + RADIO + ETC

MONTAJ PANOU DE COMPARTIMENTARE ( CADA TIP

TURCEASCA)

MONTAJ MASCA MOBILIER LAVOAR

MONTAJ CORP SUSPENDAT OGLINDA BAIE

MONTAJ CORP SUPLIMENTAR BAIE

MONTAJ ACCESORII BAIE

inlocuire traseu scurgere PP fi 110 (pluviala sau scurgere principala) 100 ron/buc

pozitionare radiator (manipulare+ fixare) 100 ron

Montat baterie tip para de dus suspendata 80 ron/buc

Montaj oglinda baie 40 ron

Montaj mobilier cu oglinda 75 ron

Confectionare nisa+ placare rigips 150 ron

Repozitionare priza 35 ron (in limita a 15 cm)

Debitare laterala gol de usa 50 ron

Montj termostat de ambient (camera) cu fir   150 ron

Montaj termostat de ambient (camera) cu wireless 200 ron

Confectionare cadita tip walk in  – 700 ron (aplicre hidroizolatie ,zidarie BCA /caramida ,montaj centur aluminiu ,placare gresie 

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

2-3 REPERE

 

100 RON

180 RON

200 RON

350 RON

200 RON

50 RON

50 RON

350 RON

75 RON

LEGATURI EVACUARE/PP BUC 30 RON
MONTAJ OBIECTE SANITARE

MONTAJ VAS WC INCASTRAT 

MONTAJ VAS WC ( STANDARD) 

MONTAJ BATERIE CADA SAU LAVOAR

MOTAJ BATERIE SUSPENDATA CADA

MONTAJ VENTILATOR BAIE 

MONTAJ CORP ILUMINAT BAIE 

SILICONAT OBIECTE SANITARE (vas wc,lavoar,cada)

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

BUC

 

50 RON

350 RON

50 RON

75 RON

50 RON

50 RON

50 RON

60 RON

SCHIMBAT INSTALATIE BAIE/CUPRU 600 RON
SCHIMBAT INSTALATIE BAIE/PPR

SCHIMBAT INSTALATIE BUCATARIE /CUPRU

SCHIMBAT INSTALATIE BUCATARIE/PPR

TRAS CIRCUIT ALIMENTARE + SCURGERE MSR

TRAS CIRCUIT ALIMENTARE + SCURGERE MSV

  400 RON

350 RON

250 RON

200 RON

200 RON

Amorsare pardoseala                                                               MP                           2 RON
Aplicare vopsea epoxilica MP 10 RON
CARAMIDA NEVADA MP 300 RON
VOPSEA TAMPLARIE MP 4 RON
SCAFE RIGIPS CU INSTALATIE ELECTRICA ML 45 RON
LACUIRE SI LUSTRUIRE 2 MAINI MP 5 RON
SAPA ARMATA MP 15 RON
LACUIT TAMPLARIE LEMN MP 10 RON
MONTAJ USI INTERIOR METALICE

MONTAJ USI EXTERIOR METALICE

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

CURATENIE PROFESIONALA

BUC

BUC

MP

MP

220 RON

350

8 RON

12 RON

j

 

 

MONTAJ USI INTERIOR

 Demontat usi – geamuri  10 lei/buc

  75 RON

Diverse :

 • Manipulare saci materiale /20 kg = 2 ron / 25 kg = 2,5 ron / 40 kg = 4 ron
 • Manipulare ceramica 3 ron/per-cutie
 • Manipulare parchet laminat = 2 ron / per-cutie
 • Maniulare saci deseuri = 3 ron /sac ( in limita a 30 kg )