Randări baie Dedeman – Ghid complet renovare baie mare/5 mp apartament Victoriei

Află pas cu pas cum să-ţi renovezi baia – Idei – Preţuri – Etape

 

 

Am publicat deja pe site renovarea completă pentru apartamentul cu patru camere situat în Calea Victoriei în care am detaliat pas cu pas în ce a constat renovarea acestuia.

În acest articol ne-am propus să vă detaliem care au fost etapele necesare pentru amenajarea băii mari din apartament.

Aşa cum am realizat articolul din renovarea completă a apartamentului cu 4 camere şi în acest articol vom merge pe o structură a lucrărilor efectuate pentru amenajarea la cheie a băii mari.

 

Iată care este structura pentru renovarea băii complet:

 

  • Debarasarea obiectelor sanitare (cadă, chiuvetă, wc, corpuri iluminat);
  • Decopertarea băii până la placa de beton (faianţă, gresie, zugrăveală veche);
  • Refacerea instalaţiilor electrice + montaj ventilator baie;
  • Schimbarea instalaţiilor sanitare;
  • Montaj sifon pardoseală;
  • Montajul de gresie şi faianţă;
  • Montaj baghetă decorativă;
  • Montaj obiecte sanitare;
  • Montaj accesorii baie;
  • Montaj corpuri iluminat.

Randări – Proiectare faianţă şi gresie Dedeman

Dacă nu ai idee cum v-a arăta baia ta său ce gresie şi faianţă să alegi pentru a fi pe gustul tău, atunci sfatul nostru este să mergi în magazinele Dedeman în zona de fianţă şi gresie şi acolo vei găsi designerii Dedeman care te vor ajuta să-ţi amenajezi baia aşa cum îţi doreşti prin serviciul de proiectare băii.

preturi renovare baie preturi

1.Debarasarea obiectelor sanitare din baie

După ce am decis ce faianţă şi gresie să alegem pentru baia mare a apartamentului ne-am apucat să eliberăm baia pentru a începe amenajarea acesteia.

Exact cum am specificat şi în articolul pentru renovarea completă a apartamentului, toate deşeurile vor fi transportate la o groapă de gunoi autorizată.

2.Decopertarea băii de faianţă, gresie

Odată ce baia a fost golită de obiectele sanitare ne-am apucat de decopertarea faianţei şi gresiei vechi. După finalizarea decopertărilor de faianţă şi gresie, toată mizeria a fost depozitată în saci de rafie urmând să-i debarasăm la groapa de gunoi autorizată.

3.Refacere instalaţiilor sanitare

Instalaţiile sanitare pentru baie au fost refăcute integral, adică au fost schimbate ţevile vechi cu unele noi de PPR. Instalaţiile sanitare pentru o baie sunt foarte importante şi sfatul nostru este să apelaţi la nişte profesionişti pentru a realiza această etapă.

4.Schimbarea sifonului de pardoseală

Fiind un bloc vechi, odată cu schimbarea instalaţiilor sanitare pentru baie a fost schimbat şi sifonul de pardoseală care era foarte vechi. Că e vorba de reparaţie său de schimbarea sifonului din pardoseală, efortul va fi acelaşi şi din acest motiv s-a optat pentru schimbarea celui vechi cu unul nou.

 

5.Montajul de gresie şi faianţă pentru baie

După ce instalaţiile sanitare au fost schimbate şi pereţi au fost îndreptaţi am trecut la montarea gresiei şi faianţei pentru această baie.

După cum puteţi observa proprietari acestui apartament nu au optat pentru o faianţă şi gresie scumpă şi au mers pe o gamă simplă şi de efect.

 

6.Montajul de baghetă decorativă pentru baie

Acum că faianţa şi gresia a fost schimbată şi tavanul din baie a fost finisat la gata ne-am decis ca să aducem un plus de eleganţă prin montarea baghetelor decorative.

7.Montajul obiectelor sanitare + mobilier baie

La fel ca şi în cazul gresiei şi faianţei obiectele sanitare din baie sunt unele simple dar de efect. Toate obiectele sanitare şi mobilierul de baie au fost achiziţionate din magazinele Dedeman. De ce Dedeman? Pentru că sunt cele mai accesibile magazine şi sunt foarte bine aprovizionaţi cu tot ce înseamnă material de construcţii şi obiecte de detaliu pentru renovarea unui apartament sau o casă.

8.Montaj accesorii baie

Pentru că vorbim de amenajarea unei băii la gata, am ajuns şi la montajul accesoriilor de baie cum ar fi: suport hârtie igienică, suport prosop, suport pentru periuţa şi pasta de dinţi etc.

 

9.Montaj corpuri iluminat în baie

Pentru iluminatul din baie să optat pentru montajul unor spoturi montate în tavanul din rigips şi la o aplică de perete foarte frumoasă care prin design-ul său oferă o stare de bine atât vizual cât şi practic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.