Realizare stapisori tencuiala cu ajutorul profilelor de otel zincat

Preturi 2018 tencuiel interioare si exterioare

Instalarea balizelor și marcarea pe un perete neuniform

În unele locuri, soluția poate să stea nemișcat și să se ridice deasupra balizelor. Aceste deficiențe sunt eliminate prin regula (șine de aluminiu). Toate excedentele sunt eliminate de jos în sus.

 

În acest fel, tencuiți suprafața dintre balizele și apoi îndepărtați excesul, asigurându-vă că farurile sunt vizibile. Apoi, zona tratată trebuie să se usuce timp de aproximativ o oră. În acest moment, lucrările sunt continuate în secțiunea următoare. Mici neregularități și fisuri pot să rămână după aplicarea celui de-al doilea strat.

 

Folosind o mistrie, o acopere, iar reiki-ul îndepărtează excesul, deplasându-l de jos în sus și de la dreapta la stânga. Astfel, excedentul este îndepărtat mai atent. Pe fisurile care rămân, aplicați soluția și după ce sa solidificat, așezați suprafața.

 

Toate lucrările se fac de jos în sus, procesând la rândul lor zone mici marcate de faruri. După finalizarea lucrărilor pe un singur site, mergeți la următorul. Locuri sub tavan tencuite ultima, când întregul zid este deja uscat. Apoi, totul este aliniat cu ajutorul regulii, conducând-o vertical și apăsând strâns pe suprafața peretelui.

 

 

Descriere Profilul ghidaj pentru tencuiala de 10 mm

Dedeman

Profilul ghidaj pentru tencuiala de 10 mm este realizat prin laminare la rece din tabla de otel zincat. Acesta este destinat montarii sub tencuiala pentru a contribui la nivelarea eficienta a peretilor incaperii.

 

Se foloseste pentru a asigura planeitatea peretilor tencuiti din ciment sau gips si poate fi utilizat atat pentru lucrari interioare cat si exterioare.

 

Avantaje:

 

Permite obtinerea unor suprafete perfect plane si coplanare;

Se monteaza rapid si precis;

Rezistent la umezeala, conditii climaterice nefavorabile;

Sustine obtinerea unui strat egal de ciment pe intreaga suprafata.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.