Renovare completă! Așa arată apartametul de patru camere Calea Victoriei la gata

Urmăriți cum arată apartamentul de 4 camere din Calea Victoriei după renovare completă

 

În articolul „Ghid renovare apartament 4 camere pas cu pas” am povestit despre etapele din tmpul renovării, dar și cum  să  reduceți costurile .

Astăzi continuăm  în a va arata cum arată apartamentul de 4 camere din Calea Victorie  după o renovare  completă.

Apartamentul de 4 camere din Calea Victoriei este un apartament  cu o suprafață de  100 metri pătrați . Apartamentul este decomandat și are  un balcon , două băii , o bucătărie, un hol foarte generos , 3 dormitoare , și un living foarte spațios.

 

Așa arată apartamentul ianainte de renovare :

 

 

 

 

Iată  cum arată apartamentul după renovarea la cheie:

 

Mai jos va prezentăm  renovarea completă pentru apartamentul de 4 camere  . O să va atașăm poze pentru fiecare încăpere în aparte pentru a va detalia  exact lucrările aduse pentru o bună amenajare.

 

Zona de  hol :

 

Pentru zona de hol ne-am propus să aducem o pată de culoare  și un plus de elegantă  fiind una din cele mai importante încăperi ale apartamentului . Holul  unui apartament sau  unei case este carte  de vizită fiind prima zona de impact a unui musafir .

Pentru partea de finisaje  s-a optat pentru un tapet auriu în dungi cu o terminatie de baghetă decorativă de 10 centrimetri vopsită alb , iar pentru pardoseală s-a optat pentru montajul de gresie 60 x 60 cm cu un decor ( covor ceramic ) spectaculos de dimensiunea 120 x 180 .

 

 

Zona de Bucătărie:

 

Pentru că zona de bucătărie  este una din cea mai importantă încăpere din apartamentul tău să reușești să o amenajazei fuctional dar mai ales estetic presupune atenție și muncă.

Pentru bucătăria din apartamentul de 4 camere din Calea Victoriei  s-a droit că pe lângă un spațiu perfect fuctional să se realizeze și un spațiu elegant.

Pentru ai oferi un plus de elegantă am montat un tapet alb cu dungi gri, am realizat o scafă în care au fost montate spoturi, iar pentru padoseala  s-a mers pe aceiași gresie care este montată în hol dar cu un alt  décor ( covor ceramic ) așa cum se poate vede în poze.

Zona de living:

Pentru că linving-ul este considerat sufletul  apartamentul acolo unde primim toți musafiri , ne-am propus să aducem o pată de culoare și   un nivel ridicat de elegantă prin aplicarea unui tapet crem cu dungi maro  pe peretele din spatele canapelei  iar pe rețul  pereților  am aplicat tencuială decorativă stucco venețian așa cum se poate observă și în imaginile de mai jos.

Zona dormitor 1:

În acest dormitor a fost aplicat un tapet decorativ cu inserti florale  cu o terminație în partea de sus  a unei baghete decorative pentru ai crea  un aspect elegant și unic .

Zona dormitort 2 :

Pentru că în majoritatea încăperilor  a fost aplicat tapet în diferite modele  , am optat că și pentru acest dormitor să aplicăm un tapet decorativ în nuanțe de culori crem cu inserti florare.La fel că și în cazul dormitorului 1  am aplicat și în acest dormitor baghetă decorativă  pentru ai oferi un strop de elegantă .

Zona baie mare:

Așa cum am povestit în articolul “Ghid renovare apartament 4 camere pas cu pas “ pentru baia mare s-a optat pentru o faianță și gresie  simplă dar cu un aspect foarte frumos .

Baia a necesitat o renovare complete de la schimare gresie și faianță până la montarea obiectelor sanitare.

Zona baie mică:

Dimensiunile reduse ale unei băi impun anumite restricții atât în cazul alegerii culorilor finisajelor interioare. La fel că în cazul acestei băii mici din apartamentul de 4 camere  am optat să mergem pe  montajul unei faiante simple pentru a nu da impresia de îngustare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.