Renovări Apartamente Oferte 2018 -2019

Apartamentul în care locuiești este căminul tău, spațiul în care te simți bine, în care te relaxezi și în care îți petreci timpul împreună cu cei dragi.
De aceea, amenajarea unui apartament trebuie să fie plănuită pas cu pas, încă de la început. Dacă te-ai săturat de echipe de echipe neserioase, atunci Design Total este firma pe care o cauți!
Îți stăm la dispoziție cu servicii calitative și amenajări complete pentru apartamente de 2, 3 sau 4 camere.
Echipa noastră se ocupă de amenajări de la zero, iar tu poți avea încredere că ne ocupăm de fiecare etapă în parte. De la decopertarea apartamentului, până la tencuieli, zugrăveli, decorațiuni și pereți din rigips, tavan fals, dar și schimbarea și înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare.

Amenajarea unui apartament de bloc
Fie că este vorba de un apartament de două, trei sau patru camere, parcă niciodată spațiul disponibil nu este suficient. Acest lucru se întâmplă adesea din cauza faptului că amenajarea apartamentului nu a fost realizată inteligent.
Echipa noastră te ajută cu sfaturi pentru amenajare astfel încât tu să profiți de fiecare spațiu disponibil pentru depozitare și să amenajezi apartamentul practic și util.

Lumina naturală dintr-un apartament: un punct sensibil
De asemenea, lumina naturală dintr-un apartament este deseori insuficientă. Profită cât mai mult de ferestrele mari și ai grijă să nu le acoperi complet cu draperii groase, cu alte piese de mobilier sau cu decorațiuni. Lasă lumina să pătrundă în încăpere!
Firma Design Total te ajută să îți amenajezi dormitorul, holul, baia, bucătăria, living room-ul, dar și balconul astfel încât apartamentul tău să arate exact ca apartamentul la care ai visat mereu.

Soluții potrivite pentru clienții noștri
Înainte de a ne apuca de construcția propriu-zisă, avem grijă să cunoaștem proprietarii pentru a le oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește organizarea camerelor și a spațiilor din aceste camere.
Pentru o familie cu mai mulți membri, camerele trebuie să aibă suficiente spații de depozitare.
Pentru orice familie, încăperile trebuie să fie renovate cu finisaje impecabile, calitative și estetice.

Ce materiale folosim?
Pentru a ne asigura că proiectul la care lucram este unul calitativ, folosim materiale de cea mai înaltă calitate. De la materiale pentru construcție, la vopsea, var, rigips, avem grijă să folosim materiale care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.
Din acest motiv, te invităm să apelezi cu încredere la noi! Suntem serioși, respectăm termenele pe care le dăm și avem grijă să executăm proiectele cu atenție deosebită acordată detaliilor.
Nu mai stă pe gânduri! Contactează-ne!
Ne poți contacta acum pentru a îți oferi consultanță GRATUITĂ și o cotație de preț. Îndrăznește să faci din visul tău un proiect devenit realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.