Renovări Apartamente

Servicii-complete-de-amenajari-si-renovari-interioare-apartamente
Servicii-complete-de-amenajari-si-renovari-interioare-apartamente

 

Renovarea unui apartament poate fi un proces complicat, care să îți dea multe bătăi de cap. Asta nu se întâmplă însă dacă alegi echipa de constructori care să îți fie alături pas cu pas și care să pună aceeași pasiune ca și tine în proiectul respectiv.

Este important ca relația dintre echipa de constructori și clientul să fie una transparentă, iar cărămidele ce clădesc această relație să fie bazate pe încredere reciprocă.

Astfel, proiectul va decurge bine, iar problemele ce vor apărea pe parcurs vor putea fi rezolvate rapid și eficient.

Design Total este o echipă cu o prezență de peste 15 ani în piață, formată din oameni care au zeci de ani de experiență în spate.

Oferim soluții pentru renovări apartamente 2, 3 sau 4 camere

Oferim servicii pentru renovări apartamente de două, trei sau patru camere. Te ajutăm să îți renovezi apartamentul exact așa cum ai visat, dispunem de o echipă formată numai din profesioniști cu experiență, dar cel mai important: avem cel mai bun raport calitate-preț pentru orice tip de renovări interioare!

Preț renovare apartament 2, 3 sau 4 camere

Oricine și-ar dori să știe care este prețul exact al unei lucrări pentru a ști la ce să se aștepte. Adevărul este că echipa Design Total vă poate da un preț estimat pentru lucrarea voastră, abia după ce discutăm împreună, în detaliu, despre proiectul respectiv. După ce vom vizita apartamentul, vom putea vedea ce munca implică renovarea acestuia.

Vestea bună este că această consultanță este GRATUITĂ!

Nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon: 0765.924.930 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail: contact@design-total.ro. Ne întâlnim la o cafea, discutăm despre renovarea apartamentului tău și apoi îți putem spune costurile aproximative ale proiectului.

Fiecare proiect este diferit, fiecare vis al clienților noștri este diferit, iar fiecare încăpere are nevoie de reparații sau de renovări diferite.

Ce presupune renovarea unui apartament?

Renovarea unui apartament constă în:

1. Decopertarea tavanului și a pereților, până la placa de beton

Pentru că începem proiectul de la zero, primul pas este să decopertăm pereții și tavanul apartamentului, adică să scăpăm de gresia veche, de parchetul vechi, de faianță, dar și de tapet.

Această operațiune poate să dureze până la 4 zile, în funcție de numărul camerelor, de dimensiunea acestora, dar și de complexitatea lucrării.

Decopertarea presupune și strângerea molozului și transportarea acestuia de către noi la o groapă de gunoi autorizată. Nu va trebui să vă faceți griji în privința acestui aspect!

2. Montajul tâmplăriei de termopan

După ce apartamentul a fost decopertat, iar molozul debarasat, este timpul să ne ocupăm de montajul tâmplăriei de termopan. Acest lucru poate să dureze de la 2 la 4 ore, în funcție de numărul camerelor pe care îl are apartamentul.

3. Schimbarea instalațiilor sanitare

Echipa Design Total se ocupă și de schimbarea instalațiilor sanitare, dar și de schimbarea instalațiilor electrice. Uneori, ai nevoie de echipe diferite de oameni pentru aceste proceduri, însă Design Total are în echipă să oameni profesioniști astfel că tu nu va mai trebui să pierzi timp și bani căutând alți meseriași.

Schimbarea instalațiilor sanitare durează aproximativ 2 zile.

4. Schimbarea instalațiilor electrice

La fel ca și instalațiile sanitare, instalațiile electrice vor fi schimbate direct de către echipa noastră, iar tu nu vei fi nevoit să cauți pe altcineva pentru această operațiune.

Schimbarea instalațiilor electrice durează aproximativ 2 zile pentru un apartament cu 2, 3 sau 4 camere. Timpul poate să crească sau să scadă, în funcție de numărul camerelor.

5. Refacerea balconului

O atenție deosebită o acordăm și balconului apartamentului tău. Pentru a îl reface, echipa Design Total petrece aproximativ 4 zile.

Această procedură este mai complexă și presupune refacerea atât a balconului, cât și a parapetului.

6. Aplicarea gletului grosier

Pasul numărul 6 presupune refacerea glafurilor și aplicarea gletului grosier. Această procedură durează aproximativ 5 zile. Dacă apartamentul este de 3 sau 4 camere, procedura durează aproximativ o săptămână.

7. Finisaj cu glet

După ce a fost refăcut balconul apartamentului, trebuie aplicat gletul de finisaj. Dacă ai un apartament cu 2 camere, această procedură durează aproximativ 3 zile. Dacă ai un apartament cu 3 sau 4 camere, timpul estimat va fi de 4 sau 5 zile.

8. Înlocuirea ușii de la intrare

O renovare a unui apartament nu este completă dacă nu este înlocuită și ușa de la intrare. O astfel de procedură durează aproximativ 3 ore.

9. Montarea gresiei

Se va monta gresia în baie, pe hol, în bucătărie și în balcon. Pentru un apartament cu 2 camere se vor petrece aproximativ 6 ore pentru a monta gresia.

10. Montarea obiectelor sanitare

Următorul pas presupune montarea obiectelor sanitare în baie sau în băi, în funcție de apartament. Acest lucru nu va dura mai mult de 5-6 ore.

11. Montarea faianței

Echipa Design Total se ocupă apoi de montarea faianței, activitate ce poate dura aproximativ o zi.

12. Montarea parchetului, lambriului său a altor elemente

În funcție de numărul camerelor din apartament, montarea parchetului poate să dureze până la două zile.

13. Montarea caloriferelor

Pentru că orice apartament are nevoie de căldură, echipă se va ocupa de montarea caloriferelor. Această procedură durează aproximativ o zi.

14. Montarea aparatelor electrice

După ce s-au montat caloriferele, ne ocupăm de montarea aparatelor electrice. Această operațiune durează aproximativ o zi.

Pentru a renova un apartament, sunt necesare aproximativ 30 de zile lucrătoare. Aces timp poate să crească sau să scadă, în funcție de complexitatea lucrării.

 

Dacă ați cumpărat un apartament vechi în București sau pur și simplu doriți să renovați apartamentul în care stați, echipa Design Total va sta la dispoziție pentru a vă ajuta cu o renovare completă!

Calitatea superioară a lucrărilor noastre ne recomandă, iar portofoliul cu care ne mândrim ne reprezintă în totalitate.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, de consultanță GRATUITĂ sau vreți o ofertă de preț pentru o renovare completă de apartament, ne puteți contacta folosind formularul de contact de mai jos sau ne puteți suna la numărul de telefon: 0765.924.930 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail: contact@design-total.ro.

Design Total este o firmă specializată în renovări interioare, zugrăveli interioare, dar și amenajări spații comerciale, vile, magazine sau renovări garsoniere.

Solicită ofertă: