Renovări Case – Vile

Design Total este o firmă specializată în amenajări interioare, zugrăveli interioare, dar și renovări interioare și exterioare.

Ne aflăm pe piața de peste 15 ani de zile și suntem formați dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani de experiență în spate. Avem în echipă atât persoane profesioniste în ceea ce privește redecorarea interioară a unei case/vile, dar și persoane care se ocupă de schimbarea instalațiilor sanitare și electrice.

Dacă vrei să redecorezi, să renovezi casa pe care o ai, echipa Design Total este exact ceea ce cauți!

Oferim servicii de:

  • Design interior;
  • Placare pereți rigips;
  • Realizare pereți despărțitori;
  • Realizare tavane false;
  • Realizare tavane casetate;
  • Scafe;
  • Finisaje interioare de orice tip;
  • Zugrăveli interioare;
  • Montare gresie, faianță, parchet, lambriu, dar și piatra naturală;
  • Montare tâmplărie termopane, etc.

Suntem o firmă care pune accentul pe calitatea lucrării, dar și pe calitatea materialelor cu care lucrăm.

Renovare case/vile

Exteriorul unei case reprezintă cartea de vizită a gospodăriei tale. Executăm renovări exterioare cu finisaje superbe, elegante, exact așa cum îți dorești!

amenajari interioare

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmărești pentru a renova o casă veche

Dacă tocmai ți-ai achiziționat o casă veche și nu vrei să o dărâmi, vrei să o renovezi, Design Total te ajută să transformi casa în căminul mult visat!

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmărești pentru a renova o astfel de casă veche?

1. Verifică structura de rezistență

În primul rând, casele vechi pot avea o structură de rezistență șubredă, iar tu nu îți dorești acest lucru. Trebuie să te asiguri că structura de rezistență este încă puternică, pentru putea merge înainte cu lucrările de renovare a casei.

Apelează la un specialist care să îți spună dacă structura de rezistență a casei este în conformitate cu legea actuală și dacă poți să începi să reamenajezi casa.

2. Verifică materialul din care este construită casa

Verifică dacă materialul din care este construită casa este rezistent. Casele vechi pot fi construite din chiripici, din cărămidă, lemn sau din paiantă.

Apelează la un specialist care să evalueze cu atenție acest aspect.

De asemenea, verifică și structura și rezistența acoperișului.

3. Schimbă ferestrele și ușile

Atunci când te hotărăști să renovezi o casă veche, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să schimbi ferestrele vechi și ușile. Echipa Design Total te ajută cu montarea tâmplăriei pentru geamurile termopan, dar și cu montarea noilor uși.

Alege ferestre și uși de calitate pentru noua locuință!

4. Izolația termică

Înainte de a te apuca de renovarea casei, nu uita că izolația termică este un factor extrem de important atât pe timp de iarnă, cât și vara.

amenajari interioare

Apoi, avem grijă să ne ocupăm și de renovarea interioară a casei/vilei tale.

Renovări case/vile – Design Total

Atunci când vrei sa renovezi o casă, trebuie să ai un plan stabilit dinainte. Design Total te ajută cu întocmirea acestui plan!

1. Organizarea! 

Înainte de a începe renovarea propriu-zisă, așterne în scris planul renovării casei tale. Documentează-te folosind internetul, dar și revistele de specialitate.

Scrie pe listă ideile pe care le ai pentru renovarea casei și ia lista cu tine atunci când te întâlnești cu membrii echipei Design Total!

Vom discuta împreună despre fiecare aspect în parte și te vom ajuta să iei cele mai bune decizii bazate pe calitate!

2. Stabilește un buget

Înainte de a porni la drum, stabilește un buget realist pentru această lucrare. Nu uita să iei în calcul și eventualele lucrări neașteptate. Adăugă, la bugetul inițial, încă un cost estimat de aproximativ 15% pentru lucrările neprevăzute.

3. Axează-te pe calitate

Atunci când cumperi materialele, axează-te pe calitatea acestora. Gândește-te că investiția este pe termen lung, iar tu trebuie să te bucuri de un cămin sigur și rezistent acum, dar și peste 5 sau 10 ani.

4. Ia în calcul toate detaliile! 

Gândește-te la tot ce ai nevoie să înlocuiești: de la pardoseală, tavan, pereți, la tâmplărie, ferestre, instalațiile termice, sanitare, electrice, dar și la accesoriile precum prizele din casă.

5. Ai nevoie de toate aprobările necesare! 

Nu te apuca de renovare înainte de a avea toate aprobările legale necesare.

6. Alege echipa potrivită! 

Alege echipa potrivită pentru tine, care să te ajute pas cu pas în lucrarea de renovare efectuată. Dacă ești din București, echipa Design Total este ceea ce cauți!

Suntem transparenți în ceea ce privește munca pe care o facem, ne axăm pe calitate și ne mândrim cu un trecut plin de proiecte frumoase, executate impecabil.

Nu ne crezi? Aruncă o privire peste PORTOFOLIUL nostru și apoi contactează-ne!

Sună-ne la: 0765.924.930 sau trimite-ne un e-mail la adresa: contact@design-total.ro și noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Consultanța este GRATUITĂ.

De asemenea, poți folosi și formularul de contact de mai jos pentru a lua legătura cu noi. Echipa noastră nu va fi mulțumită până nu îți va executa un proiect impecabil, ce te va lăsa pe tine cu zâmbetul pe buze.

Hai să ne întâlnim la o cafea și să ne cunoaștem! 

 

Solicită ofertă: