Renovări Garsoniere

Renovari si amenajari interioare garsoniere
Renovari si amenajari interioare garsoniere

 

Renovarea unei garsoniere implică dezvoltarea unui proiect de la A la Z.  Firma de renovări interioare București, Design Total, vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu renovarea căminului vostru.

Renovarea unui proiect de mici dimensiuni sau de mari dimensiuni

Fie că este vorba de renovarea unui proiect de dimensiuni mici sau de renovarea unui proiect de dimensiuni mari, echipa Design Total investește la fel de multă pasiune cu fiecare proiect pe care îl finisează.

Portofoliul nostru este dovada faptului că Design Total pune pasiune în fiecare proiect realizat.

Care sunt pașii ce presupun renovarea unei garsoniere?

Pasul I – Întâlnirea cu echipa

Înainte de a începe fiecare proiect, ne vom întâlni la o cafea pentru a ne cunoaște și pentru a povesti despre proiectul ce urmează să îl începem împreună.

Ce vom face la întâlnirea stabilită?
În primul rând, ne cunoaștem reciproc. Veți vedea care sunt oamenii cu care urmează să lucrați și vom stabili împreună detaliile proiectului.

În al doilea rând, stabilim care este bugetul aproximativ de care veți avea nevoie pentru că renovarea garsonierei voastre să fie exact cum v-ați imaginat. Bineînțeles, cheltuielile neprevăzute apar mereu în astfel de situații, însă noi vă vom expune care sunt problemele cu care v-ați putea confrunta, imediat după ce analizăm spațiul pe care urmează să îl renovăm. Fiecare membru al echipei noastre are zeci de ani de experiență în spate, deci ne-am întâlnit cu o mulțime de situații dificile și știm cum să le ținem piept.

Apoi, vom stabili împreună care este timpul aproximativ pe care îl estimam pentru a renova garsoniera.

intalnire echipa renovari

Pasul II  – Alegerea materialelor

Echipa Design Total se ocupă să vă ajute în alegerea materialelor. Știm să alegem materialele potrivite astfel încât să ne încadrăm în bugetul stabilit, însă știm și să vă sfătuim să alegeți cele mai bune materiale pentru că o calitate superioară a materialelor înseamnă și o parte importantă a unui proiect executat impecabil.

Cu materiale de înaltă calitate, vă veți asigura de faptul că nu vor exista probleme pentru o perioadă mare de timp în garsoniera voastră.

Alegerea unor țevi de calitate inferioară pentru instalațiile sanitare, de exemplu, înseamnă probleme ce vor apărea cu aceste țevi, în timp. Acest lucru duce la inundații atât la voi în garsonieră, cât și la vecini, dar și la disconfort.

 

Pasul III – Începerea propriu-zisă a lucrărilor

După ce am stabilit bugetul, dar și perioada de timp, este timpul să începem lucrul propriu-zis al garsonierei.

Renovarea unei garsoniere la cheie

Fiecare spațiu este diferit, însă pașii generali pentru a renova o garsonieră la cheie sunt, în mare parte, aceiași.

 1. Primul pas este de a decoperta integral pereții garsonierei voastre, dar și de a decoperta tavanul.

 2. Pasul numărul doi presupune strângerea și debarasarea molozului ce a rezultat în urma decopertărilor.

 3. Pasul numărul trei este reprezentat de transportul mozului de către echipa noastră la o groapă de gunoi. Nu vă faceți probleme, avem grijă ca molozul să ajungă la o groapă de gunoi autorizată.

 4. După ce am transportat molozul, este timpul să ne ocupăm de schimbarea instalațiilor electrice. Ca de fiecare dată, echipa Design Total propune schimbarea integrală a instalațiilor electrice, mai ales dacă este vorba de o garsonieră care nu a fost renovată de mai bine de 10 ani.

 5. Următorul pas este unul important: echipa noastră se va ocupa de schimbarea tabloului electric vechi cu unul nou. Tabloul electric mai este numit și „tablou cu siguranță” și el are cel mai important rol într-o instalație electrică.

Cu ajutorul tabloului electric se protejează circuitele electrice interioare. De aceea, tabloul electric trebuie schimbat numai de către o echipă cu experiență, pentru că această procedură presupune siguranța viitoarei familii ce va locui în garsoniera respectivă.

Suntem de părere că o echipă de profesioniști nu trebuie să „se priceapă” în a executa anumite lucrări, ci trebuie să știe exact ceea ce face pentru că siguranța casei depinde de acea execuție.

 1. După ce am schimbat instalațiile electrice și tabloul electric, este timpul să ne ocupăm de instalațiile sanitare. De aceea, următorul pas este de a schimba integral instalațiile sanitare din baia garsonierei voastre, dar și din bucătărie.

 2. Căldura este un factor important într-o garsonieră de bloc. Echipa Design Total se ocupă și de schimbarea instalațiilor termice pentru calorifere pentru ca iernile să nu se simtă absolut deloc în căminul vostru.

 3. Următorul pas presupune începerea renovării apartamentului. Aplicarea gletului grosier pe bază de ipsos este primul lucru pe care îl facem.

Acest pas este important și esențial în orice lucrare de renovare, fie că este vorba de renovarea unei garsoniere sau că este vorba de renovarea unui apartament, a unei case, a unui spațiu comercial, etc.

 1. Apoi, urmează să aplicăm plasa de armare pentru pereții din BCA.

 2. După ce am finisat aceste proceduri, ne ocupăm de refacerea glafurilor interioare din garsoniera după ce au fost instalate și montate geamurile din termopan.

 3. Următorul pas presupune aplicarea gletului de finisaj. Această operațiune se face cu atenție deoarece există riscul să rămână dungi, suprapuneri mici sau goluri.

 4. După ce s-a aplicat gletul de finisaj, se vor monta sistemele din rigips pentru tavan, măștile și orice alte detalii am stabilit la începutul lucrării.

 5. Apoi, se va șlefui gletul pentru ca acesta să se uniformizeze.

 6. După ce am terminat toți acești pași, este timpul să montăm gresia din baie, din bucătărie, dar și de pe holul garsonierei voastre.

 7. Apoi, se va proceda la fel și cu faianță din baie și din bucătărie.

 8. Ultima montare este cea a parchetului din garsonieră, apoi fixăm cu atenție și plintele acestuia, dar și alte accesorii necesare.

 9. După ce parchetul a fost montat, dar și gresia și faianță în camere, se vor monta ușile interioare.

 10. Dacă este cazul, se va înlocui și se va monta și ușa de la intrarea din garsonieră.

 11. Unul dintre pașii finali este de a se monta obiectele sanitare din baie.

 12. Apoi, se vor monta aparatele electrice.

 13. Într-un final, se montează și corpurile de iluminat, dar și mobilă și obiectele de mobilier pentru interior.

Pașii de mai sus vă sunt prezentați în detaliu pentru că echipa Design Total vrea ca orice persoană dorește să își renoveze garsoniera să fie informată.

De ce să alegi să lucrezi cu echipa Design Total?

Transparență: Echipa Design Total este transparentă în ceea ce privește problemele întâmpinate, dacă acestea există, dar și în ceea ce privește bugetul și orice alt detaliu.

Încredere: Suntem convinși că doriți să apelați la o echipă de renovări interioare în care să aveți încredere. Ei bine, echipa noastră este exact ceea ce căutați!

Profesionalism: Suntem formați dintr-o echipă de oameni profesioniști care au zeci de ani experiență în spate.

Muncă: Suntem persoane cărora nu le este frica de muncă. Din contră, iubim ce facem și asta se vede în fiecare proiect al nostru.

echipa renovari interioare

 

Care sunt serviciile pe care le oferă echipa noastră?

 1. Renovări garsoniere.

 2. Renovări apartament 2, 3 sau 4 camere.

 3. Renovări spații comerciale.

 4. Renovări case/vile.

 5. Renovări magazine.

Cum ne puteți contacta?

Echipa Design Total va sta la dispoziție pentru mai multe detalii. Așteptam cu drag să ne contactați, să ne întâlnim la o cafea și să discutăm despre viitorul vostru cămin pe care doriți să îl renovați.

Nu mai stați pe gânduri! O casă renovată înseamnă fericire, înseamnă un miros plăcut de nou care îți va da în fiecare zi energia de care ai nevoie.

Consultanța este GRATUITĂ. Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați la numărul de telefon: 0765.924.930 sau să ne scrii un e-mail la adresa: contact@design-total.ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Ne puteți contacta și folosind formularul de contact de mai jos. Echipa de profesioniști Design Total este nerăbdătoare să te cunoască!

Solicită ofertă:

sursa foto: freepik.es