Renovări Magazine

Trăim într-o perioadă în care amenajarea unui magazin îți poate crește sau poate să îți scadă drastic vânzările.

Echipa Design Total este alături de tine să te ajute pentru a îți amenaja magazinul frumos, astfel încât cumpărătorii să fie mulțumiți, iar tu să îți crești vânzările.

Atunci când intri într-un magazin, primul lucru pe care îl observi este felul în care sunt aranjate produsele și cum arată spațiul. Apoi, după ce pășești în acest loc observi dacă produsele sunt calitative și te gândești dacă vrei să le cumperi. Dacă intri însă într-un spațiu amenajat nu prea plăcut, neîngrijit și poate vechi, atunci cu siguranță te vei gândi de mai multe ori înainte să cumperi un produs.

De ce trebuie să ții cont atunci când renovezi un magazin?

1. Amenajarea unui magazin – Vitrina: primul element de impact

Fie că vinzi produse de curățenie, haine, produse cosmetice, produse pentru casă și grădina sau orice alte produse, este bine să te axezi pe o vitrină mare, realizată din sticlă. Acest trend este din ce în ce mai cunoscut în zilele noastre și proprietarii de magazine optează pentru realizarea unui astfel de design curat.

Felul în care abordezi consumatorul în ceea ce privește prezentarea produselor tale înseamnă foarte mult pentru decizia de a cumpăra sau de a nu cumpăra a acestui consumator.

Atenție! Lucrurile din vitrină trebuie să fie mereu aranjate frumos, în vitrină trebuie să fie curățenie, iar geamurile să fie mereu spălate.

De asemenea, nu uita să schimbi produsele o dată la câteva zile pentru a atrage clienții iar și iar.

Echipa Design Total te ajută să amenajezi magazinul tău exact așa cum îți dorești, pentru a atrage cumpărătorii și pentru a îți crește vânzările.

Renovări Magazine

2. Poziționarea produselor în mod strategic

Nu uita să poziționezi strategic produsele în magazin, astfel încât oamenii să fie atrași de ele. De exemplu, la casă, pune produse atrăgătoare, dar nu foarte scumpe, pe care oamenii să le cumpere în timp ce stau la rând la casa de marcat.

Aceste cumpărături impulsive îți pot crește vânzările, chiar dacă prețurile sunt micuțe.

3. Alege piesele de mobilier inteligent

Poziționează strategic piesele de mobilier în magazin, dar alege-le inteligent. Nu uita să le asiguri cumpărătorilor confortul de care au nevoie: scaune, oglinzi, coșuri de cumpărături pentru ca ei să fie mulțumiți de experiență din magazinul tău.

Design Total te poate ajuta cu idei de amenajări interioare magazine pentru ca toți clienții tău să fie mulțumiți!

4. O lumină excelentă îți pune produsele în valoare

Într-un magazin, este foarte importantă lumină. Pune-ți produsele în evidență cu ajutorul luminilor, în funcție de categoria produselor pe care le vinzi. Bijuteriile au nevoie de lumină pentru ca toți clienții să poată observa detaliile, pe când hainele au nevoie de lumină puternică în toată încăperea.

Renovări Magazine

5. O atmosferă plăcută înseamnă clienți mulțumiți!

Pe lângă piesele de mobilier frumoase, pe lângă lumina excelentă care îți scoate produsele în evidență, pe lângă produsele calitative pe care le vinzi, nu uita că și atmosfera din magazin trebuie să fie una care să te îndemne să cumperi.

Personalul tău trebuie să fie prietenos, zâmbăreț, iar muzica să fie plăcută și să te idemne să faci cumpărături.

De asemenea, nu uita că mirosul din magazinul tău trebuie să fie plăcut, însă nu foarte intens pentru a nu alunga consumatorii.

 

De ce să alegi Design Total?

O mulțime de clienți mari au ales să lucreze cu noi. În PORTOFOLIUL nostru poți vedea proiectele pe care le-am realizat, dar te poți și inspiră pentru viitoarele tale proiecte.

Calitatea produselor și a serviciilor oferite de noi ne-a ajutat să devenim partenerii unor lanțuri mari de magazine.

Contactează-ne la numărul de telefon 0765.924.930 sau trimite-ne un mail la adresa: contact@design-total.ro cu detaliile despre amenajarea magazinului tău, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Te invităm să arunci o privire peste PORTOFOLIUL nostru și apoi să ne contactezi!

Consultanța este GRATUITĂ.

De asemenea, poți folosi și formularul de contact de mai jos pentru a lua legătura cu noi.