Renovări Sedii Birouri

Echipa Design Total se ocupă de renovări interioare, amenajări interioare și de design interior pentru sediile birourilor.

Apelează la echipa noastră dacă ai o firma și vrei să renovezi sediul acesteia. Te puteam ajuta cu reamenajarea unui birou sau renovarea lui completă. Echipa noastră are experiența necesară pentru a te ajuta să renovezi complet un sediu de birouri.

De ce trebuie să ții cont atunci când renovezi sediul unui birou?

1. Angajații tai

Amenajarea birourilor trebuie să fie făcută astfel încât angajații tăi să se simtă bine la locul de muncă. Petrecem la birou aproximativ 8 ore pe zi, așa că acesta trebuie să fie un spațiu confortabil, dar care să te ajute să fii și motivat să lucrezi.

2. Lumina potrivită

În funcție de cum este așezată clădirea în care ai biroul, ai grijă să ai lumină potrivită aici. Dacă nu, echipa Design Total te ajută să montezi obiectele și corpurile de iluminat care să îți ofere lumina perfectă, în fiecare încăpere.

În sala de conferințe, de exemplu, pot fi montate câteva corpuri de iluminat în plus care să atragă lumină către tabla de scris.

3. Spațiu suficient

Aranjează mobilierul astfel încât angajații tăi să aibă spațiu suficient, dar să aibă parte și de intimitatea de care au nevoie. Birourile trebuie să fie aranjate astfel încât să se poată trece cu ușurință pe lângă ele și să existe spațiu suficient pentru ca angajații tăi să se poată mișca.

4. Atmosfera face diferența

Pe lângă piesele de mobilier și lumina potrivită, alege ornamente potrivite pentru ca biroul să aibă o atmosferă prietenoasă și primitoare. Acest lucru este benefic atât pentru angajați, dar și pentru clienții care vin în vizită.

5. Poziționarea pieselor de mobilier

Într-un birou, piesele de mobilier trebuie să fie alese cu grijă, dar poziționate astfel încât angajații să nu se simtă „invadați” în spațiul lor privat. Atunci când angajații sunt fericiți, atunci ei sunt și activi și dornici să lucreze și să se perfecționeze!

6. Amenajează biroul folosind culorile logo-ului

Este important ca angajații, dar și clienții care te vizitează la birou să vadă că toate culorile folosite în logo-ul brand-ului tău sunt folosite în amenajarea spațiului interior.

Dacă ai și un slogan al firmei, îl poți scrie pe perete pentru ca toți angajații să fie motivați atunci când îl citesc.

Poți alege că logo-ul tău să fie desenat pe perete sau să existe câteva panouri cu imaginea companiei tale pe ele. Orice opțiune ai alege, nu uita că imaginea firmei trebuie să fie imediat legată de imaginea biroului tău.

Dacă vrei să incluzi culorile în amenajarea spațiului de birouri, echipa Design Total te ajută să combini culorile potrivit, armonios și paleta aleasă să fie transpusă pe pereții biroului, în decorațiuni și în piesele de mobilier într-o modalitate creativă și prietenoasă!

Renovări Sedii Birouri

Echipa Design Total te ajută cu renovări complete, avem experiența potrivită pentru a executa amenajări interioare, dar și exterioare, dar și lucrări complexe de design.

Amenajari Sedii Birouri

Echipa noastră se ocupă de:

Amenajari Sedii Birouri

Te ajutăm cu renovări complete precum: decopertarea pereților și a tavanului din birouri până la placa de beton, montarea tâmplăriei de termopan, schimbarea instalațiilor sanitare, schimbarea instalațiilor electrice, refacerea balconului, dacă acesta există, aplicarea gletului grosier, finisaj cu glet, înlocuirea ușilor, montarea gresiei și a faianței, dar și a parchetului, montarea obiectelor sanitare, montarea lambriului și a altor elemente, montarea caloriferelor, montarea aparatelor electrice.

 

Apelează la echipa Design Total dacă vrei să îți renovezi sediul de birouri. Suntem o echipă formată din persoane cu experiență, suntem transparenți în ceea ce privește realizarea proiectelor noastre și dorim să te ajutăm.

Ne poți scrie un e-mail la: contact@design-total.ro sau ne poți suna la numărul de telefon: 0765.924.930.

De asemenea, puteți folosi și formularul de contact de mai jos pentru a ne contacta. Echipa noastră va fi mai mult decât bucuroasă să vă ajute!