Renovări Spații Comerciale

Deții o afacere în București? Prima impresia a clientului tău este o impresie care contează. De aceea, renovarea unui spațiu comercial este o treabă ce trebuie făcută de o echipă de profesioniști pentru ca rezultatul final să îți aducă clienți mulțumiți, ce îți vor admira afacerea.

Design Total se ocupă cu amenajări interioare, renovări spații comerciale și renovări magazine pentru ca tu să te bucuri de servicii de înaltă calitate!

Renovări Spații Comerciale

Echipa Design Total este formată numai din profesioniști. Suntem gata să te ajutăm să renovezi spațiul comercial pe care îl deții, exact așa cum îți dorești. Împreună, putem face ca visul tău să devină realitate.

Produse și servicii calitative

Folosim produse de înaltă calitate, iar serviciile noastre se ridică și ele la cele mai înalte standarde de calitate. Vrem ca tu să fii mulțumit! De aceea, proiectele noastre se bazează pe multă muncă din partea echipei noastre, dar și pe utilizarea unor produse calitative, ce îți vor asigura confort și durabilitate pe o perioadă mare de timp.

renovari si amenajari interioare

De ce să renovezi spațiul comercial pe care îl deții?

Un spațiu fresh, elegant, este tot ceea ce ai nevoie pentru ca viitorii clienți, dar și cei actuali să se bucure atunci când intră în încăperea respectivă.

Fie ca deții un magazin, un bar, un restaurant, un showroom, o farmacie sau poate un salon de înfrumusețare, echipa noastră te ajută să renovezi spațiul elegant și spectaculos.

Cu ce ne mândrim?

Avem un portofoliu bogat cu care ne mândrim mereu. Clienții noștri sunt mulțumiți, iar ei ne recomandă mereu.

Poți să arunci și tu o privire peste portofoliul nostru, pentru a te inspira, dar și pentru a vedea o parte dintre proiectele pe care noi le-am realizat până acum.

În ceea ce privește renovarea unor spații comerciale, vă putem prezenta Salon de înfrumusețare Khaleesi. Acesta este un proiect drag nouă, un proiect în care echipa Design Total a investit multe ore de muncă, multe cafele băute, dar și multă pasiune.

Proiectele noastre sunt cartea de vizită care ne reprezintă!

Oferim suport tehnic și mentenanță

Pe lângă lucrarea de renovare în sine, echipa Design Total te ajută și cu suportul tehnic de care ai nevoie. După renovarea propriu-zisă, echipa Design Total oferă mentenantă în cazul în care ai nevoie de ajutorul nostru.

renovari si amenajari interioare

De ce să lucrezi cu echipa Design Total?

  1. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne iubim munca, iar acest lucru se vede în rezultatul final al proiectelor noastre.

  2. Suntem transparenți cu clienții noștri.

  3. Suntem muncitori, ne place să fim creativi și punem suflet în munca noastră.

  4. Avem cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, însă nu uitam să punem accentul mai întâi pe calitatea produselor și a serviciilor oferite.

  5. Știm ce înseamnă munca, așa că vom trata cu respect relația cu clienții și vom avea grijă să îi spunem ce probleme întâmpinăm, pentru a le rezolva împreună.

Firma noastră se ocupă de renovarea spațiilor comerciale, finisaje spații comerciale, dar și zugrăveli pentru spații comerciale.

Vrei să ne întâlnim să discutăm despre planul pe care îl ai?

Solicită o ofertă online 24/24 aici, sună-ne la numărul de telefon 0765.924.930 sau scrie-ne pe adresa de e-mail: contact@design-total.ro.

Spune-ne care este spațiul comercial pe care vrei să îl renovezi și noi vom stabili o întâlnire pentru a discuta despre viitorul afacerii tale!