Tel: (+065) 9584 884 844
Email: contact@yoursite.com

Servicii

Design Total execută servicii de renovări interioare și amenajări interioare care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Echipa noastră profesionistă se va asigura că proiectul tău va fi un vis devenit realitate!

Montaj Ceramică

Executăm servicii de montaj plăci ceramica impecabile. Design Total îți oferă calitate și încredere! ...CLICK

Montaj Rigips

Firma noastră are experiența necesară pentru a monta rigips, indiferent de complexitatea lucrării.

Instalații electrice

Oferim servicii de înaltă calitate pentru schimbare instalațiilor electrice. Contactează-ne acum!

Instalații sanitare

Far more than just buildings, we see property in terms of its larger context.

Design Total

Proiectul vostru va fi tratat cu seriozitate, iar noi îți garantăm siguranță și încredere! Te poți baza pe echipa noastră deoarece îți vom oferi prețuri sincere, soluții fiabile și idei unice! Îți oferim cel mai bun raport calitate-preț de pe piață și suntem convinși că vei fi mulțumit de serviciile oferite de noi! Dacă nu te-am convins, aruncă o privire peste portofoliul nostru și vei vedea câți clienți mulțumiți avem!

Amenajări Apartamente

Oferim servicii pentru renovări apartamente de două, trei sau patru camere. Te ajutăm să îți renovezi apartamentul exact așa cum ai visat, dispunem de o echipă formată numai din profesioniști cu experiență, dar cel mai important: avem cel mai bun raport calitate-preț pentru orice tip de renovări interioare!

Amenajări Magazine

Atunci când intri într-un magazin, primul lucru pe care îl observi este felul în care sunt aranjate produsele și cum arată spațiul. Apoi, după ce pășești în acest loc observi dacă produsele sunt calitative și te gândești dacă vrei să le cumperi

Amenajări Case si Vile

Avem în echipă atât persoane profesioniste în ceea ce privește redecorarea interioară a unei case/vile, dar și persoane care se ocupă de schimbarea instalațiilor sanitare și electrice.

Dorințe

Ce ne dorim noi? Ca lucrările noastre să vă facă mulțumiți și să ne transformăm în persoanele care v-au ajutat să vă îndepliniți un vis! Fiecare proiect este executat cu grijă și cu atenție la detalii, iar asta pentru că suntem o echipă de perfecționiști!