Sfaturi pentru a economisi bani și timp atunci când renovezi apartamentul

Cu toții ne dorim să aducem îmbunătățiri caselor în care locuim, dar câteodată renovarile nu sunt doar un moft, ci sunt și o necesitate. Pereții trebuie revăruiti, mobilierul trebuie schimbat, iar gresia, parchetul și faianța trebuie înlocuite.

Înainte de a ne apuca să alegem materialele pe care le folosim atunci când renovăm, trebuie să punem la punct alte câteva detalii importante. Ce este cel mai important atunci când vine vorba de renovări și reamenajari interioare? Timpul și banii sunt cele mai importante aspecte pe care nu dorim să le irosim.

Fiecare dintre noi vrea să economisească bani atunci când renovează, dar fără să opteze pentru materiale care nu sunt de calitate superioară. De asemenea, cu toții vrem ca aceste lucrări să se termine cât mai repede, nu-i așa?

Cum găsim cele mai bune materiale, dar și cele mai utile soluții

În primul rând, echipa Design Total se va asigura că o să găsească cele mai potrivite soluții pentru tine și pentru bugetul pe care îl ai, fără să se limiteze la o calitate inferioară sau chiar medie.

Vom găsi soluțiile de înaltă calitate pentru ca amenajarea apartamentului tău să fie făcută cu materiale calitative!

Stabilirea bugetului

Înainte de a începe lucrările, trebuie să aveți un buget stabilit. Bineînțeles, vor apărea și cheltuieli neprevăzute și reparații ce trebuiesc făcute, însă dacă nu începeți cu un plan făcut de la început, costurile finale vor fi neașteptate și poate nu veți reuși să acoperiți toate lucrările pe care vi le-ați propus.

Stabiliți de la început ce materiale trebuie cumpărate, asta după ce ați discutat cu specialiștii. Echipa Design Total va poate ajuta cu o consultanță gratuită și cu o ofertă personalizată.

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați!

Cum economisim timpul?

Dacă economisim timp, bineînțeles că economisim bani. Stabiliți-vă date reale înainte de a vă apuca de lucru. Dacă doriți să renovati apartamentul de la zero, atunci trebuie să va gândiți unde veți locui pe perioada renovarilor și cât durează toată lucrarea?

Renovarea unui apartament cu 2 sau 3 camere poate să dureze aproximativ 2 luni de zile, dacă doriți să spargeți toată tencuiala, până la beton și să înlocuiți toate instalațiile electrice, dar și toate geamurile și garniturile.

Luați în calcul zilele de duminică, dar și sărbătorile legale. Dacă locuiți la bloc, echipa care vă ajută să renovati trebuie să respecte și orele de liniște. Sună complicat, dar nu este. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o echipa profesionistă, care vă va ajută cu toate detaliile și care nu va ezita să găsească cele mai bune soluții pentru apartamentul renovat!

Prețul unui designer profesionist

Echipa Design Total lucrează cu cei mai buni arhitecți și o să vă ofere cele mai bune soluții pentru ca apartamentul să arate exact așa cum vă doriți!

Există o mulțime de avantaje atunci când alegi să lucrezi cu un arhitect profesionist: el te ajută cu cele mai bune soluții, dar și cu cele mai moderne. Înainte ca echipa să se apuce de renovarea propriu-zisă vei putea vedea cum va arăta apartamentul tău și vei putea discuta cu profesioniștii despre eventualele schimbări ce vrei să fie făcute.

Când renovăm?

Acesta este un alt sfat util și practic pe care vi-l putem da pentru ca voi să economisiți timp și bani.

Sezonul în care alegi să renovezi este foarte important atât pentru tine, cât și pentru echipa care te ajută cu renovarea. Pe timp de vară, dar și toamna, meseriașii sunt ocupați.

Dezavantaje?

1. Prețul poate fi mai ridicat.

2. Timpul meseriașilor este limitat, iar tu vei găsi mai greu o echipă care să te ajute cu lucrările necesare.

Cel mai bine este să renovezi iarna sau primăvară. Costurile meseriașilor sunt mai mici, iar timpul lor este mai accesibil în această perioadă.

Dezavantajul acestor anotimpuri este că gletul, șapa se vor usca mult mai greu deoarece este mai frig. De asemenea, dacă temperaturile ajung iarna sub 0 grade Celsius, va fi mai dificil să aerisești camerele.

renovari interioare

Detalii importante ce trebuie luate în considerare

  • Cum scapi de moloz?

Din fericire, dacă alegi  lucrezi cu echipa Design Total, noi te ajutăm  scapi de moloz și îl ducem la o groapă de gunoi autorizatăDacă nu, trebuie  iei în calcul și aceste aspecte deoarec este ilegal  le arunci oriunde,  nu mai menționăm și faptul  este dificil  cari acești saci grei, dar și  îi transporți.

  • Cum scap de electrocasnicele vechi? 

De asemenea, electrocasnicele vechi trebuie aruncate la gropi de gunoi autorizate. Echipa Design Total te ajută  scapi de toate aceste griji, însă dacă nu colaborezi cu o firmă care  te ajute cu toate aceste detalii, trebuie  știi faptul  transportul și aruncatul acestor gunoaie constituie costuri suplimentare și bătăi de cap în plus.

În următoarele articole  vom povesti cât durează lucrările de renovare și ce soluții pentru a renova un apartament există.

Nu ezita  ne contactezi pentru consultanță GRATUITĂ la numărul de telefon: 0765.924.930 sau  ne scrii la adresa de e-mail: contact@design-total.ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp

sursa foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.