Soluții eficiente pentru renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Soluții eficiente pentru renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere

Fie că vorbim de renovarea unei garsoniere sau renovarea unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere, trebuie să ai de la început un plan pus la punct pentru ca lucrarea finală să fie exact ceea ce îți dorești.

În articolul de mai jos, îți oferim o serie de soluții eficiente care să te ajute în procesul de renovare a unui apartament 2, 3 sau 4 camere, dar și în procesul de renovare a unei garsoniere. De asemenea, sfaturile se aplică și atunci când reamenajezi un spațiu comercial sau când vrei să zugrăvești un birou.

1. Alege echipa de meseriași care te va ajuta să renovezi

Echipa de meseriași cu care urmează să lucrezi este unul dintre cei mai importanți factori care te vor ajuta să duci lucrarea la bun sfârșit, iar rezultatele să fie pe măsura așteptărilor.

Uite de ce trebuie să ții cont atunci când alegi firma de amenajări interioare 2019:

  • Lucrează mereu doar pe baza unui contract de colaborare. Astfel, vei fi sigur că nu vor exista probleme.
  • Obține un deviz defalcat al prestației. Devizul defalcat este raportul de activitate pentru acea prestare de servicii care va arăta care anume este activitatea de bază, ce lucrări se vor demăra în detaliu, dar și obiectivul la care se va lucra.
  • Atenție la etapele plății!
  • Atenție la termenul de execuție!
  • Ocupă-te de achiziționarea celor mai bune materiale! Înainte de a alege firma de amenajări interioare, interesează-te cine se va ocupa de achiziționarea materialelor, asigurându-te astfel că vei avea cele mai calitative lucruri pentru lucrarea ta.

2. Înainte de a începe renovarea

Înainte de a începe renovarea, trebuie să ai un buget stabilit, un timp pe care să îl dedici lucrării, dar și un buget micuț pentru lucrările neașteptate.

3. Înlocuiește instalațiile sanitare și electrice!

Fie că renovezi sau redecorezi un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, fie ca alegi să renovezi o garsonieră, te sfătuim să înlocuiești toate instalațiile sanitare și electrice, mai ales dacă este vorba de un spațiu în care nu au fost înlocuite aceste instalații de peste 20 de ani.

Pentru a te asigura că nu vei avea probleme cu lucrarea pe o perioadă mare de timp, înlocuiește toate instalațiile electrice și sanitare și ai grijă să folosești materiale calitative pentru a le înlocui.

Echipa Design Total îți stă la dispoziție pentru a îți oferi cele mai bune sfaturi și pentru a te ajuta să iei toate aceste decizii importante.

Așteptam să ne contactezi telefonic (0765.924.930) pentru a discuta detaliile despre lucrarea ta sau poți să ne trimiteți un e-mail (contact@design-total.ro), iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp.

4. Ține cont de faptul că lucrările pot întârzia

Atunci când faci un calcul al timpului estimat pentru lucrările tale, ai grijă să iei în considerare și timpul de care ai nevoie pentru a obține diverse aprobări și autorizații.

Fie că este vorba de autorizații de la stat sau autorizații de la vecini, toate aceste lucruri necesită timp și răbdare. De asemenea, ține cont și de sărbătorile legale, dar și de zilele de Duminică și de orele de liniște din bloc.

Dacă dorești să recompartimentezi un spațiu și să demolezi un perete, ai nevoie de autorizație pentru a face acest lucru. Fie că este vorba de locuință în care stai sau de un spațiu comercial, proiectul trebuie să fie semnat și ștampilat de către un arhitect, apoi autorizat.

Ia în calcul toate aceste lucruri înainte de a te apuca de renovarea unui apartament 2, 3 sau 4 camere, dar și înainte de a renova sau de a zugrăvi o garsonieră sau un spațiu comercial.

sursa foto: Pixabay

 

Dacă vrei să discutăm despre proiectul tău, ne poți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930, poți utiliza secțiunea de Solicitare Ofertă Online 24/24 din site sau ne poți trimite un mesaj pe adresa de e-mail: contact@design-total.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.