Solutii si Servicii pentru amenajare baie in nuante de verde si alb

Idei de amenajare bai culori verde si alb

 

Daca v-ati hotarat ca pentru anul 2018 sa incepeti procesul de renovare a bai ,atunci va invitam sa urmariti acest articol in care vom detalia etapele necesare pentru amenajare unei bai la cheie.

Firma Design Total pune la disozitia clientilor personal calificat pentru amenajare bai dar si pentru lucrari mai coplexe cum ar fii : amenajare apartament 2 camere,renovare apartament 3 camere dela zero,zugraveli apartamente 4 camere  etc.

Stim ca ati dori sa aflati cu exactitate  ce preturi are amenajarea unei bai , urmand sa va detaliem mai jos o lista de preturi informative pentru montaj gresie faianta :

 

 • Placare ceramica simplă 35 RON/mp
 • Placare ceramică decorativă sau model preferential (10×10 / 10×15 etc) 70 RON/mp
 • Placare ceramică rectificată 70 RON/mp
 • Placare ceramică trepte (treapta si contratreapta) 200 RON/treapta
 • Placare ceramică la grinzi, stalpi, scafe 100 RON/ml
 • Montaj gresie 60 x 60 60 RON/mp
 • Placari marmură 130 RON/mp
 • Plintă gresie 15 RON/ml
 • Placari piatră naturală 120 RON/mp

 

Pentru ca ne-am propus in acest articol sa va detaliem amenajarea unei bai in nuante de  de verde si alb , hai sa vedem care sunt etapele amenajarii .

Vom luam ca exemplu o baie mica de 2m x 2 mx 2,5 m inaltime si vom lua in calcul  placarea acesteia pana in tavan cu faianta plus gresie pe pardoseala.

 

Materiale necesare amenajare baie :

 • Faianta = 18 mp ( sau scazut golurile de geam si usa)
 • Gresie = 5 mp ( sau luat in calcul eventualele pierderi,sparturi etc)
 • Adeziv cm 9 = 8 saci- 25/kg ( in functie de cat de srambi sunt pereti)
 • Distantieri = 2 pungi
 • Chit rosturi ceresit = 1 punga/5kg

 

Am ales informativ un pachet complet de faianta,gresie,decor + brau de pe sait-ul dedeman ( il puteti gasi aici ) in nuante de verde cu alb.

O alegere tot mai des intalnita este faianta in doua culori contrastante, cu nuanta inchisa in partea de jos a peretelui si o nuanta opusa spre tavan, delimitarea fiind realizata prin brauri, borduri sau decoruri, care adauga un plus de personalitate incaperii.

 

Descriere conform sait-ului DEDEMAN

Faianta Larissa este o placa ceramica pentru pereti interiori, cu glazura mata si forma dreptunghiulara data de dimensiunile 25.2×40.2 cm. Modelul este format din linii in tonuri diferite de verde, care asigura modernitate si un aspect atractiv.

 

Aceasta este potrivita cu precadere in baie, datorita nuantei reci, marine, precum si intr-un SPA sau in locuri destinate relaxarii, unde este prezenta si apa (piscina, jacuzzi, sauna). Din punct de vedere simbolistic, printre cele mai cunoscute semnificatii ale verdelui sunt energie, revigorare si armonie. Aceasta culoare indeamna la relaxare, liniste, meditatie si buna dispozitie, fiind asociata cu natura.

 

O alegere tot mai des intalnita este faianta in doua culori contrastante, cu nuanta inchisa in partea de jos a peretelui si o nuanta opusa spre tavan, delimitarea fiind realizata prin brauri, borduri sau decoruri, care adauga un plus de personalitate incaperii.

 

Sfat: Placile ceramice de culoare inchisa vor face ca un spatiu mic sa para si mai mic, iar culorile deschise, calde si luminoase, cu accente de albastru puternic, vor crea impresia ca spatiul este mai mare.

 

Faianta Larissa verde se livreaza la cutie, iar o cutie acopera 1.52 mp. Pretul afisat este pentru 1 mp.

 

Pentru a asigura continuitate in amenajarea spatiilor interioare, puteti achizitiona separat produsele complementare din aceeasi colectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.